aleks1723 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam. Zauważyłem, że moja konkurencja na stronie ma 35 k linków no followi 1 k do follow. Jest na 1 miejscu 1 strony Linki pozyskane w ciągu 3 miesięcy. Mam pytanko do was: Sądzicie, że te linki są z for, komentarzy ? No bo taka duża ilość BL no follow, to dla mnie czarna magia. Wie ktoś jak pozyskać taką ilość BL no follow, jakim programem? Xrumer ? Jak ktoś może pomóc to też zapraszam na pw Pozdrawiam i sory za chaotyczność tematu. Edit: Podaję link: https://sufiles.com/clash-of-clans-hack-cheats-2013/ Mógłby to ktoś sprawdzić? Byłbym wdzięczny. Ps: GSA też dałby rady takiego blasta wykonać ? Zaznaczył bym tylko forum i blog comment. ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Dużo skryptów daje możliwość pozyskania linków nofollow, najczesciej wykorzystywany do tego celu jest komentarz na WP. Jakim softem? Scrapebox Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakan Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 i o ile szybko nie poleci, z tego co widzę strony na tą fraze zmieniają się regularnie co tydzien-dwa więc zapewne seo robione spamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumbo Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 drakan wiesz co to naprawdę jest spam? Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A co to za problem dodać do linka rel="nofollow" ? Takie ilości najlepiej zbiera się Scrapeboxem, blastem na komentarze. e: GSA też da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A po co Ci taka ilość linków nofollow? Chcesz konkurencję dogonić w ilości takich linków? Czy może w pozycji? Jeśli to drugie, nie tędy droga. M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.