Skocz do zawartości

Wnioski Po Zbanowaniu Stronek Z Swl

Laskas.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do znawców... choć zapewne nikt mi nie odpowie. Być może znajdzie się ktoś kto podpowie co zrobić aby wyjść z tej patowej sytuacji.
Strona od miesiąca postawiona w sieci i linkowana dobrymi katalogami z różnymi anchorami - najczęściej adres www
Patrzę na wyniki w google i na żadne z fraz nie jestem w 100 (strona i podstrony dobrze zoptymalizowane)

Czy google tak wolno teraz reaguje?
Stronkę posiadam z 4 lata, w latach świetności SWL były na 4 subdomenach tej strony podpięty SWL - strona główna nigdy - przypomniałem sobie jak sprawdziłem w majesticseo i ujrzałem że w ciągu ostatnich 5 lat było masę linków prowadzących do niej.
Czy to wina tego syfu że strona główna teraz nie chce iść? I CO ZROBIĆ?
W gwt - nie mam żadnej wiadomości.

Pozdrawiam

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Zgred - a czy SEO to nie kombinowanie właśnie ? Decyzje od których zależy moje być albo nie być podejmuję co najmniej raz w miesiącu, zazwyczaj mam rację, czasami jednak nie co odczuwam boleśnie. Jak w zawodowym pokerze ale nadal wygrywam :)

@Michal24 - z katalogami stron różnie bywa, osobiście nie używam i dobrze na tym wychodzę. Zrób sobie test - kup nową domenę, postaw tam byle coś - jakiś artykuł, nie musi być podstron. Podlinkuj czymkolwiek innym niż katalogami, może być SWL (i nie dawaj sobie limitów 20 linków dziennie bo będziesz czekał rok) - ładuj ile się tylko da - poczekaj 2 tygodnie zobacz co się stanie. Jak domena z byle czym wyprzedzi tą, którą masz teraz będziesz miał odpowiedź co robić dalej :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

To wynika z tego, że fotografów jest więcej niż wyników dlatego sobie mogą wywalać do woli :D A tak poważnie to ta fraza jest mega obstawiona i nieopłacalna - w AdWords musi robić niezłą rzeź z ogromną korzyścią. Szkoda, że tylko dla google :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Widzę coś G uwzięło się na fotografów, być może tak jak w podobnych przypadkach, problem może tkwić w małej ilości unikalnych treści +donosy od życzliwej konkurencji

Donosy w obliczu tak wielu kar i sfrustrowanych właścicieli to aktualnie plaga

Birbanta stronkę z fotkami chcą namierzyć ale jak ta burza qazy wali gdzie popadnie i liczy że kiedyś trafi :-)

Portal rolniczy NowoczesnaFarma.pl -  zawsze najświeższe wiadomości, porady oraz nowinki techniczne dot. traktorów, maszyn i urządzeń rolniczych;

Ogloszenia-Rolnicze.com - serwis z darmowymi ogłoszeniami rolniczymi w kategoriach: maszyny rolnicze, traktory, hodowla, uprawy, nieruchomości, praca;
Portal ekologiczny Eco-News.pl - aktualne wiadomości, porady i informacje  na temat odnawialnych źródeł energii OZE .

Birbanta stronkę z fotkami chcą namierzyć

Mi to kalafiorem, najlepsze zapytania mam z zupełnie innych źródeł niż googloszukajka :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przy fotografii akurat łapie się też z internetu ale nie za "pośrednictwem" google tylko kilku innych serwisów takich na przykład jak 500px.com

Z google to przychodzą zapytania w większości jak piszesz "do odsiewu" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to musiało polecieć trochę stronek, bo na allegro punktów nie ma

Swoje poleciało, ale druga sprawa, że Xann robi jaja i po kolei lecą strony spełniające wszystkie kryteria, albo błąd połączenia, albo nagle wywali ordery za wychodzące, których nie ma i punkty leeeeecą. Czas na nowy, permanentny system, bez machlojek i przekrętów. W tej sytuacji prawdopodobnie będzie szybciej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności