Skocz do zawartości

Wnioski Po Zbanowaniu Stronek Z Swl

Laskas.pl

Rekomendowane odpowiedzi

zwykły szary user

​... nie wie do czego te serwisy służą

Wie wie - do Mnie trafiają tacy, którzy wiedzą co to za narzędzia i jak się poruszac w panelu no i do czego służy DT - nie epatuj tak ignorancją - klienci zaczynają być "edukowani".i czytają nawet to forum.

wymaga jednego zwoja mózgu więcej od konia.

To samo tyczy się niektórych właścicieli SWLi i pozycjonerów.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wypraszam sobie ... Ja mam dwa i 1/2 zwoja .... <foch jak uj> :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Bre -No to na bogato :)

A tak przy okazji zauważyliście spadek pozycji naszego forum na kilka fraz np. pozycjonowanie ?

Zawsze forum siedziało w topie a teraz mam info ze swojej sprawdzarki że wisi na 18 pozycji.... czyzby Pani Kasia maczała w tym palce ?

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Bre -No to na bogato :)

A tak przy okazji zauważyliście spadek pozycji naszego forum na kilka fraz np. pozycjonowanie ?

Zawsze forum siedziało w topie a teraz mam info ze swojej sprawdzarki że wisi na 18 pozycji.... czyzby Pani Kasia maczała w tym palce ?

Po ostatnich zamieszaniach na wiele fraz google zamroziło wyniki, spadek forum i wzrost pozycji nowych domen oznacza odblokowanie tej frazy - na jakiś czas :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Google tworzy swoje oprogramowanie dla zwykłego usera np: obsługa Adwords jest banalnie prosta i wymaga jednego zwoja mózgu więcej od konia.

Pieprzysz Panie głupoty i herezje :) :) :)

Google tworzy oprogramowanie dla siebie a nie usera! Celem jest kasa a środkiem "darmochy" dawane gawiedzi!

Ja mam chyba kilka zwojów mniej od konia, bo jak się zaloguje na jakiejś usłudze to tak naprawdę nie wiem gdzie jeszcze jestem (tu zalogowany a tu nie).

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Obaj macie rację - AdWords jest tak skonstruowany, że utworzyć kampanię jest łatwo, potem równie łatwo traci się kasę na rzecz Google, z powodu jej niezoptymalizowania. :)

Żeby utworzyć DOBRĄ kampanię potrzeba już trochę więcej wiedzy i doświadczenia.

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Spróbuj opisać komuś w mailu - jak ma uruchomić kampanię

kilka kliknięć i kampania gotowa.

Oczywiście nie mówię o optymalizacji. To przychodzi z czasem jak ktoś jest rozgarnięty.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Wie wie - do Mnie trafiają tacy, którzy wiedzą co to za narzędzia

​Czyli nie mówimy o "zwykłych szarych userach", tylko o zwykłych szarych czytelnikach "WHT"-owych blogów. Jak pojawia się ktoś nowy, to czasem na jego nieszczęście, zaczyna od niewłaściwych lektur i technik :P

Ja mam dwa i 1/2 zwoja

​To możesz zacząć serię szkoleń dla tych z jednym :D

nihil fit sine causa

Ci mniej rozgarnięci wydają wiecej kasy

No i to jest główny "target" korpogoogle :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czy stalink też jest pod obserwacja? Czy należy pościągać linki

Jest, ja nawet dokupiłem więcej pkt :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czy stalink też jest pod obserwacja? Czy należy pościągać linki

Pościągać linki, rozstrzelać właściciel znajdujących się tam stron a na dodatek zbombardować DC na którym stoi system ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności