Skocz do zawartości

Banują Seoki

blazejs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakov, napisałem ci na priva, ze jak byś chciał to (może) byś się z nim mógł skontaktować. A ty dalej na forum swoje żale wylewasz. Ogarnij się człowieku.

Może koleś od katalogów Cię zlewa, ale może na forum nie siedzi i ma sterty takich mailii, a rozwiązanie problemu konsumuje mu cały czas? Zawsze jest też szansa, że bany zgrały się z problemami w życiu. Będziesz później przepraszał jeśli okaże się, że brak kontaktu był niezawiniony?

Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu!

no trochę przesadziłem ale ile mam czekać, i odpisał że usunie w tydzień czasu, z tym że on dodaje nowe strony, może by się ogarnął i najpierw się zajął gościem który go prosi jakiś czas a póżniej robił rzeczy

Z tego co pamiętam to wpisy tam lecą bez kolejki ma moderację.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

moja ostatnia konwersacja mailowa "

A ile możesz zapłacić?

Dnia 3 marca 2014 12:09 pakistan12345 <pakistan12345@poczta.onet.pl> napisał(a):

dobra, ile by pan chcial za szybsze wyrzucenie tych stron ?
W dniu 2014-03-02 22:11:28 użytkownik seokatalogi1988 <seokatalogi1988@o2.pl> napisał:
Mogę skasować ale potrwa to przynajmniej z tydzień.

Dnia 2 marca 2014 20:18 pakistan12345 <pakistan12345@poczta.onet.pl> napisał(a):

ile Pan chce za to skasowanie stron w tych katalogach? nie dostałem żadnych loginów ani haseł po tych katalogowaniach, nie ma żadnej reakcji
W dniu 2014-03-02 12:57:40 użytkownik seokatalogi1988 <seokatalogi1988@o2.pl> napisał:
Oki nie ma problemu."

1500 zł za dodanie stron, miesiąc w indeksie i żadnej skruchy, żadnych loginów, żadnej możliwości zdjęcia tych wpisów ps odpisałem, że dam parę stów za szybkie usunięcie, nie ma odpowiedzi, chce więcej zapewne, niech mi ktoś napiszę czy moje małe poddenerwowanie jest zrozumiałe czy nie bo już sam nie wiem

jest odpowiedz: "Oki nie ma problemu.

Możesz też zgłosić sprawę do prawnika jak pisałeś wcześniej." hehe

zbanowane nie znaczy, że przestały działać.. :) bany były, są i będą :) po banach jest zmiana domen i grupy dalej działają. Oczywiście może tak być, że jednak nie zostaną zmienione i grupa zniknie i wtedy można powiedzieć, że przestały działać, ale przykładowo lozik odbuduje raczej grupę i w 100% nie została ona zbanowana więc warto poczekać na reakcję przetrąconych grup a nie pisać, że przestały działać:]

Calkowita prawda :rolleyes: to co piszesz, grupy sie odbuduja, i beda dalej dzialac... B)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Bany na multi były nieuniknione i każdy o tym wiedział tylko nie wiedział kiedy. Bo jak mozna utrzymać na ręcznym pozycjonowaniu100+ katalogów. W końcu i zostaną ty lko wartościowe, mocne katalogi a cena w nich powinna 200% wzrosnąc za wpis :P

P.S. dla odób które chą utworzyć katalog ogólnotematyczny "dajcie sobiespokój" jak tworzyć katalog to tylko tematyczny, taka moja rada :)

Osobieście jestem również moderatorem katalogu. Przemoderowałem kilkadziesiąt tysięcy wpisów, ale nigdy nie udało mi się zrobić 20 wpisów w ciągu 8 sekund (nawqet jednego) jak wynika to z maila od różnych grup katalogów po emailach zatwierdzonych wpisów, gdzie twierdzą że każdy wpis jest ropatrywany indywidualnie i przyjmuja tylko unikalne wpisy. Każde kłamstwo ma krótkie nogi i dziekuje google, że wzielo sie za ten syf z multi bo od poiczątku twierdziłem że to wielkie zło. Są grupy jeszcze co trzymaja poziom ale to tylko ok. 5% lub mniej.

I jeszcze jedna dygresja

Otrzymuje wiele e-mali od osób z pretensjami, "dla czego wpis VIP" jest wylko w 1 kategorii jak: podstawowy, premium czy gold. Więc odpowiadam. Link wartoścowy to nie ilość linków w serwsie, ale jakośc tematyczna, gdzie owe linki się znajdą. Twój link znajdzie się wyłącznie na stronach tylko i wyłącznie powiązanych tematycznie z Twoją stroną. W innych katalogach możesz doać wpis do 10 kategoirii itp. (ale jakie to są kategorie, i podkategorie (wszystko w jednym kotle) wymieszane z wpisami.

Z całym szacunkiem, ale jeżeli Wasze katalogi akceptują wpisy, gdzie tytuły są anchorami dofollow, to wiedzcie, że są do xxxx, były do xxxx od początku swojego istnienia i będą banowane wcześniej lub później, niezależnie od unikalności skórki, tekstów i innych pseudo wartościowych kryteriów.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności