Skocz do zawartości

Banują Seoki

blazejs

Rekomendowane odpowiedzi

są do xxxx, były do xxxx od początku swojego istnienia i będą banowane wcześniej lub później,

Jak SWLe ........a jednak działają :). Chyba zapominasz o tym że nie liczy się sama istota wpisu ale wpływ wpisu na pozycję w G.I po to się to wszystko robi.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Katalogi są już skończone, zresztą oświadczenie Damiana (którego bardzo lubię i którego byłem klientem) mówi wszystko https://www.neonex.pl/pakiet-1-5/

taki mamy klimat...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

zresztą oświadczenie Damiana

Nie wiem kto to Damian :/ . Spotkałem się już z wieloma "opiniami" i "poradami" które mają się nijak do rzeczywistości. Testowanie to podstawa. Niestety ( lub stety ) ta branża może przynosić duże korzyści i nikt nie powie jasno i wyraźnie co i jak robić.

Z całym szacunkiem, ale jeżeli Wasze katalogi akceptują wpisy, gdzie tytuły są anchorami dofollow, to wiedzcie, że są do xxxx, były do xxxx od początku swojego istnienia i będą banowane wcześniej lub później, niezależnie od unikalności skórki, tekstów i innych pseudo wartościowych kryteriów.

A tu sie nie zgodzę. Na pewno nie za anchor w dofollow. Przetestowałem 1000 domen i nie oto biega.

W seokatalogach link do katalogowanej strony jest z anchorem dofollow, który jest H1 - to jest naturalne? Tak umieściłby link użytkownik? Proszę Cię...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

W seokatalogach link do katalogowanej strony jest z anchorem dofollow, który jest H1 - to jest naturalne? Tak umieściłby link użytkownik? Proszę Cię...

Przerobiłem skryp seokatalogi na nieruchomosci.inforam.pl zobacz teraz jak wygląda wpis w wizytówce. Do tytułu strony nie prodzadzi żaden link. H1 to tytuł strony. Link w wizytówce jest follow do domeny w tekście strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności