Skocz do zawartości

[Sprzedam] Zaplecze 50 Presell Page

Kielek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Sprzedam funkcjonujące strony typu presell page.

Moja oferta zawiera:

- 50 domen .PL (cesja domen)

- 8 domen zarejestrowanych w netmark.pl ważne do połowy marca br.

- 5 domen zarejestrowanych w linuxpl.com ważne do końca marca br.

- 37 domen zarejestrowanych w az.pl ważne do połowy kwietnia br.

- konto SEO na linux.pl opłacone do 27.03.2014 r. Na tym hostingu są zainstalowane wszystkie blogi

W skład sieci blogów wchodzi:

- 50 blogów postawionych na wordpress na domenach głównych. Adresy IP są różne.

- 500 blogów na subdomenach, też wordpressy.

- każdy z blogów ma inną grafikę, starałem się aby wyglądały przyzwoicie. Na wszystkich sa wyłączone komentarze.

- w pełni skonfigurowana dodawarka wordpresell. Wszystkie 550 strony są do niej podpięte więc dodawanie wpisów odbywa się w bardzo prosty i intuicyjny sposób.

- Pełne zestawienie domen i subdomen wraz z hasłami w excelu.

Na wszystkich stronach istnieje wiele wpisów, które pisane były przez copywritera, więc są to teksty pisane z sensem. Chcę, aby wszystkie istniejące wpisy pozostały na blogach.

Utworzenie tej grupy kosztowało mnie bardzo wiele godzin pracy i nie chcę aby poszło to na marne. Jestem pewny, że ktoś kto ma więcej czasu niż ja na zajmowanie się się tego typu tematami będzie zadowolony i będzie czerpał wymierne korzyści z posiadania takiego zaplecza. Aby dodawać kolejne artykuły nie trzeba wkładać w to żadnej dodatkowej pracy. Sieć blogów działa i funkcjonuje cały czas.

Adres przykładowego bloga: klik

Dane firmy:

Firma Handlowo-Usługowa "OLIWIA" Dominika Giełczyk

ul. Śniadeckich 120A/2

64-920 Piła

NIP: 7642476127

bartosz.gielczyk@gmail.com

Osoby zainteresowane proszę o przysyłanie propozycji cenowych.

Wystawiam FV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności