Skocz do zawartości

Vps Z Direct Admin

razor535

Rekomendowane odpowiedzi

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Polecam Mintshost z reflinkiem

Zdecydowanie odradzam. Postawiłem tam na świeżym Vpsie niedawno trochę spamów, po miesiącu chciałem wejść na któryś z nich a tu strona się nie wczytuje, sprawdziłem w panelu hyperVM i okazało się, że od 3 tygodni VPS leżał i kwiczał. Napisałem do supportu, zajęło im 3 dni zdiagnozowanie problemu i... wg nich naprawienie. Naprawienie polegało na zmianie IP (czyli pewnie inna maszyna). Co mnie bardzo ucieszyło, bo wszystkie domeny miałem tam podpięte przez zewnętrzne DNSY, które wskazywały właśnie na... IP.

Jak ktoś chce to mogę mu tego VPSa odstąpić za jakąś fajną listę (nie publiczną). Jest to ten VPS start za 258, ważny do 29.10.2014. Teraz chyba działa....

Za to z czystym sumieniem mogę biznes-host polecić, jak coś trzeba zrobić to reakcja jest praktycznie natychmiastowa i nie szukają przyczyn problemów w kliencie tylko nawet jak klient coś spier... to poprawiają.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

mam wirtualna w biznes-host i ostatnio bardzo mnie denerwuje, na odpowiedzi trzeba czekac czasem kilka godzin, nie mozna robic automatycznych backupow w DA (jedynie reczne i tylko w nocy -;-), w dodatku ich IP trafilo na czarna liste gmaila, przez co maile wysylane z ich serwera trafiaja do spamu

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności