Skocz do zawartości

herbit

Rekomendowane odpowiedzi

Ale co chcesz abyśmy oceniali? Wygląd? jak dla mnie ponury a nic więcej nie mogę ocenić z tego zdjęcia...

Zgadza się, to nie dział do oceny zdjęć. Nie mam pewności czy ten aktywny link jest zgodny z regulaminem?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

zdania na temat tego projektu są dość różne wśród moich znajomych, stad prośba o ocenę na forum. bynajmniej nie miałem zamiaru naruszać regulaminu forum, więc jeśli to uczyniłem, proszę usunąć temat. odniosłem wrażenie, że w wczesniejszych postach w tym dziale znalazłem linki prezentujące prace użytkowników, stad i mój link.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość stockhouse

Pierwsze strona jest dobra, pierwsze wrażenia ok, co do podstrony "O FIRMIE" zgadzam się z pozostałymi, że ciągnik w tle jest zbędny, wydaje się to trochę przekombinowane. Co do logo, to ewidentnie widać, że ktoś ostro poszedł na skróty i ogólnie psuje blask oprawy graficznej strony.

Gość stockhouse

temat ,jak widzę - archeologia połączona z sianiem linków na wiosnę.

skoro archeologia, to dlaczego wciąż widnieje na forum? Każdy chce w jakiś tam sposób wyrazić swoje zdanie, ocenić, ewentualnie sprawdzić się z oceną innych, czy tzw. węch jakim się kierujemy w sieci idzie w dobrym kierunku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności