Skocz do zawartości

Jak Sprawdzić Ilość Linków Do Mojej Stronu Z Danej Domeny?

zambuko

Rekomendowane odpowiedzi

Niby tak, ale w GWT mamy tylko zaindeksowane linki a jeśli mam np. jakieś linki w domenach, linki niezaindeksowane, które chciałbym podlinkować(dopalić) to jak je odnaleźć. Znam domeny gdzie są moje linki, ale przeszukać je ręcznie w celu odnalezienia moich odnośników to jest masakra, bardzo czasochłonne. Jest taki skrypt anomail, jeśli dobrze pamiętam za pomocą, którego można przeszukać domenę i pozbierać z niej adresy email, więc myślę, że jest też coś w podobie żeby przeskanować domenę w poszukiwaniu swoich linków, no, ale co?

Każde narzędzie pokazuje tylko linki które znalazło ;), te nieodnalezione namierzysz tylko za pomocą link .

Co najważniejsze, linki we wszelkich narzędziach pokazują się ze sporym opóźnieniem. Pytanie czy warto tracić czas na szukanie tych linków, czy lepiej zdobyć nowe i co najwyżej te nowe dopalić/podlinkować. Bo w dobrych miejscówkach G znajdzie linka, a na zaspamowane miejscówki szkoda czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności