Skocz do zawartości

Zmiana Layoutu Google - Wyniki Wyszukiwania

Robbieriviera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Brzydko teraz to wygląda.

Fatalnie, okropnie, wstrętnie... można by mnożyć tu negatywne określenia. To zdanie kilkudziesięciu znajomych mi osób, więc coś jednak schrzanili.

Podobnie było i jest z mBankiem który wprowadziła nową szatę panelu konta, ale mimo wszystko zostawił starą szatę, która do dziś wielu osobom bardziej odpowiada.

mniej słów kluczowych które będą wyświetlane co wpłynie na SEO.

Nie sądzę , sposób wyświetlania wyników to jedno a sposób ich ustalania to drugie .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Podobnie było i jest z mBankiem który wprowadziła nową szatę panelu konta, ale mimo wszystko zostawił starą szatę, która do dziś wielu osobom bardziej odpowiada.

racja, ja na próbę ze dwa razy zalogowałem się do nowego i prawie natychmiast uciekłem :)

Nowy wygląd skrócił wyświetlany Title z 60 kilku znaków do 50 kilku znaków, więc oprócz wizualnej zmiany, można wstawić mniej słów kluczowych które będą wyświetlane co wpłynie na SEO.

Tutaj też zmiana wprowadzana od dawna - jeżeli słowa kluczowego nie ma w title a są linki i strona jest wysoko na dane słowo to słowo z anchora (zapytania) pojawia się w title.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności