Skocz do zawartości

Dwie Strony W Gwt - Jedna Zbiera Doły Za Drugą?

coldpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam dwie strony podpięte do jednego konta w GWT. Jedna siedzi w filtrze (niestety nie mam czasu ani pięniędzy narazie jej wyciągać). Druga porządna, dobrze linkowana, bez filtra.

Problem w tym że ta druga (porządna) pomimo tego że optymalizowana pod banalne frazy praktycznie wogóle nie jest widoczna w google.

I teraz pytanie - czy to może być wina ten domeny z filtrem? Czy google uważa, że jeśli jedna strona ma problem to wszystkie inne na tym koncie też są do kitu?

Zapraszam na mojego bloga finansowego. Znajdziesz na nim m.in kurs seo dla blogerów i dowiesz się co to jest faktoring?

Samą optymalizacją jedynie co możesz to, wskoczyć do pierwszej setki wyszukiwań na dane słowo kluczowe.

Sama optymalizacja przy banalnych frazach czasami wystarczy.

Problem w tym że ta druga (porządna) pomimo tego że optymalizowana pod banalne frazy praktycznie wogóle nie jest widoczna w google.
Druga porządna, dobrze linkowana, bez filtra.

Czy zanim zacząłeś linkować sprawdziłeś ile linków mają domeny w topie? Może przyłożyłeś ich za dużo.

Domeny w topie mają od 60k - 100 linków. Moja ma ok 1k (3 wynik pod względem ilości). Natomiast czy jest coś takiego jak za duże przyłożenie linków? To są linki z forów, artykułów od zaprzyjaźnionych stron (żywe strony - nie pod seo) i są to linki w 100% naturalne.

Zapraszam na mojego bloga finansowego. Znajdziesz na nim m.in kurs seo dla blogerów i dowiesz się co to jest faktoring?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności