Skocz do zawartości

Nagłe Usunecie Wpisów W Katalogach

pibi84

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem wściekły, poniewaz kilka miesięcy temu wykupiłem multikod do 500 katalogów za ponad 100 zł, zrobiłem do nich wpisy przez około 3 miesiące. Dzisiaj sprawdzam czy się zaindeksowały a tu szok - wszystkie wpisy jak i katalogi zniknęły. Właściciel katalogów się nazywa Szwaba. Co się stało? Multikody do jakich katalogów mi poleciacie - pewnych, dobrych katalogów które nie znikną po kilku miesiącach?

Nie ma żadnych pewnych katalogów, szczególnie dużych grup z multikodami. W 90% co jakiś czas takie grupy dostają bany i wtedy właściciel je kasuje bo nie ma sensu utrzymywać zbanowanych katalogów.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

To jakie katalogi są najpewniejsze?

Dmoz - jedyny słuszny.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To jakie katalogi są najpewniejsze?

żadne :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Łatwo powiedzieć - ja płacę za błędy z przeszłości, dzisiaj dostałem kolejne powiadomienia na stronach, których nie katalogowałem, ba w ogóle nie dodawałem żadnych linków od dwóch lat!!! Takie zdziwko mnie złapało. Spojrzałem na linki z GWT, 164 linki z katalogów z 2011 i 2012 roku :) trzeba przyznać, że idealnie uderzyli, też bym sobie dał karę, jakbym był po drugiej stronie barykady :) ale cóż, 164 linki to raptem chwila ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Bedą sięgali do qlwebów :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Content! Robisz stronę, a ludzie sami do niej linkują :faja:

A tak poważnie, to sam jestem ciekawe, co Ci eksperci poradzą. Przy ostatnich działaniach google nie znam sposobu, który mógłbym polecić, bo KAŻDY obarczony jest jakimś ryzykiem.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

tu G rozdaje karty, dziś jest grupa katalogów, jeden klik i grupy nie ma. Dzięki DT G codziennie ma porcje nowych donosów, skruszonych "pozycjonerów". Jest tyle miłych, bezpłatnych miejscówek, że dziwie się że ludzie ładują się w multikody.

DonOs - na szczęście nie ma takiego programu.

Google zrobiło niezłą pokazówkę - ludzie liczą straty, wiele osób przestraszy się linkowania i wykupi adwords. Trzeba mieć głowę do biznesu - zresztą google wyrosło na giganta nie poprzez głaskanie klientów, lecz przez ich dojenie - w przypadku google głównie dojenie informacji, ale i kasy z adwrodsów i adsense.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności