Skocz do zawartości

Wizytówka Firmy A Google+

zejnowski

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem pewny czy to dobry dział, jeżeli nie to proszę o przeniesienie.

Walczę ostatnio z tematem aby dodać kilka swoich firm do google maps. Wszystko super, poza tym, że pod niektórymi już firmami dodanymi w podobnej branży widnieją przy specyficznych czerwonych "łezkach, literkach" adresy www, mi niestety nie udaje się dodać adresu i google samo tworzy mi stronę w google+. Wszyscy ostatnio wiedzą, jak google próbuje sobie poprawić statystyki swojego moim zdaniem i nie tylko niewypału, ale to już przesada. Szukam możliwości gdzie usunąć sam profil google+ dla moich firm i jedynie co to mogę tylko i wyłącznie usunąć to razem z samą wizytówką firmy. Troszkę lipa jak dla mnie.
Macie może pomysł, gdzie i jak to poustawiać aby moje firmy nie miały stron google+ a jedynie odnośniki do adresów jak to mają inne firmy?

Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem.

Z góry dzięki za pomoc.

Wydaje mi się, że g+ już jest koniecznością posiadania wizytówki...

Zgadza się. Warto również od samego początku zadbać o odpowiednią ilość opinii na profilu G+.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności