Skocz do zawartości

Disavow Tool

Jakov

Rekomendowane odpowiedzi

nie mam już co usuwać i wnioskuję, że jeszcze nie wszystko z pliku ostatnio wysłanego jest brane pod uwagę.

Jak już nie ma co usuwać to proponuję usunąć również domenę, wtedy wszystko w kosmos leci (czyli wysoko). Najlepiej usuń też pliki z serwera żeby nikomu nie przeszkadzały i nie generowały niepotrzebnego transferu. Jak to nie pomoże to napisz do supportu żeby serwer z sieci odłączyli - wtedy będzie 100% pewności.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nie ważne, jak masz możliwość żalu za grzechy do drużyny RR to pisz powinni to uwzględnić. Pierwszą odpowiedź powinieneś otrzymać po ok. 7 dniach i jeżeli rzeczywiście nie masz co usuwać to powinni usunąć Ci filtr jeżeli nie to przynajmniej podadzą przykład kilku ZŁYCH linków;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności