Skocz do zawartości

Katalog Czy Nie?

Anatol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was serdecznie. Jestem nowy na forum, a zapisałem się bo mam pewne pytanie. Mam swojego bloga na którym często pisze, ale chciałbym aby jak najwięcej osób na niego wchodziło (chyba oczywista oczywistość :) ). Poza codzienną publikacją artykułów na swojej stronie staram się dodawać artykuły do innych serwisów zostawiając linki do mojego bloga. Stricte na pozycjonowaniu się nie znam, ale chce zachęcić ludzi swoją wiedzą do odwiedzania mojej strony. Czy publikując artykuły na serwisach typu artelis, publikuj czy webwriter mogę coś osiągnąć? Pytam się czy to ma sens, czy są to zwykłe katalogi jakich wiele. Z góry dzięki za odpowiedź

Ciesze się że moja praca nie idzie na marne :) A mam jeszcze jedno pytanie odnośnie artelis. Link do strony jest dozwolony w stopce autorskiej i mogę to robić za darmo. Jednak ostatnio dostałem od nich informację, że mogę odpłatnie umieszczać linki w artykułach. Czy jest sens zainwestować w coś takiego? Koszt nie jest zbyt duży, ale pytanie czy przyniesie to jakieś większe efekty

Wiadomo, że linki wyżej umieszczone w treści częściej mogą być odwiedzane, a więc decyzja należy do Ciebie. Ja bym nie kupował a to co miałbym wydać na kopno konta premium wydałbym na wpisy do znanych katalogów np. wp.p onet czy katalog stron :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności