Skocz do zawartości

[Wykonam] Dodanie Do 80 Presell Page Na Domenach Głównych + Gratis

ssebo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Moja firma istnieje już długo na polskim rynku a doświadczeniem jakim dysponuje to ponad 7 lat. Codziennie wykonuję zabiegi które zwiększają/wzmacniają pozycję stron klientów. Każdy z Nas wie, że linki które prowadzą do naszej strony muszą posiadać odpowiednią wartość. Po ostatniej aktualizacji google wartość linków idzie do góry a linkuje się głównie poprzez frazy brandowane oraz sam adres strony. Od momentu aktualizacji udało nam się sprostać wymaganiom klienta.

Moja firma posiada tylko i wyłącznie prywatne rozwiązania które oparte są na własnych unikalnych skryptach do których mają tylko dostęp dwie osoby. Nie odsprzedajemy jak inne firmy list, bo wiadomo co się dzieje z takimi zapleczami, długo nie pożyją.

W mojej ofercie można znaleźć głownie dodanie do prywatnych:

- Katalogów

- Presell Page

- Forów dyskusyjnych - Marketing szeptany

- Stworzenie Stron Zapleczowych na subdomenach domen .pl

- Stworzenie Stron Zapleczowych na głównych domenach

Aby przekonać się o jakości wykonania usługi zachęcam do zapoznania się z najtańszą oferta jaką wystawiamy na aukcji allegro. Przeważnie 80% klientów do Nas wraca.

https://allegro.pl/dodanie-reczne-do-80-presell-page-prywatnych-dg-fv-i4028811578.html - Dla użytkowników PiO po opłaceniu do pakietu dodam dodatkowo do 40 presell page na domenach głównych (należy podać informację w e-mailu: "PiO")

Dlaczego nasza oferta jest najlepsza na rynku ?

1. Dodajemy tylko do prywatnych źródeł, których jesteśmy właścicielem

2. Skrypty które stworzyliśmy należą tylko do Nas

3. Dysponujemy dużą bazą linków

4. Do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie

5. Po zakończeniu usługi wysyłamy DOKŁADNY raport

6. Komunikatywność z klientem (spora ilość klientów pochwaliło mnie za miły kontakt oraz informacje odnośnie usług)

Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą

seowebsite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności