Skocz do zawartości

Wordpress Seo

morarz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Używam wtyczki wordpress seo dla strony internetowej. Słowem kluczowym dla którego chciałbym żeby moja strona znalazła się na początkowych wynikach w google jest usługi dekarskie, ale nawet mojej strony nie ma w 120 wynikach, nie wiem co się dzieje, kiedyś jak robiłem stronę salon fryzjerski to bardzo szybko wskoczyła na pierwsze pozycje i ciągle się utrzymywała, a teraz od ponad 3 miesięcy ciąge lipa.

Załóżmy że strona nazywa się Bud-dach w ustawieniach strony głównej seo mam tak:

Główne słowo kluczowe:usługi dekarskie bud-dach

Tytuł SEO: usługi dekarskie bud-dach rafał konopia

Meta opis: Firma bud-dach oferuje usługi dekarskie, sprzedaż i montaż podszyć dachowych. Specjalizujemy się w pokryciach dachowych dachówką ceramiczną i cementową...

Nie mam pojęcia dlaczego, tak słabo to wygląda w ustawieniach SEO, słowo kluczowe występuje w treści strony i meta opisie a jednak i tak jest napisane że nie występuje, jakiś to badziew jest.

Twoje słowo kluczowe zostało znalezione w następujących elementach:
Nagłówek wpisu:No
Tytuł strony:Yes (1)
Adres URL strony:No
Treść:No
Meta opis:No

Jaks się wpisze bud-dach jest na pierwszej stronie.

Mógłby mi ktos z pozycjonowaniem tejże strony ?

ja się tym nie przejmuję :) a używam tej wtyczki na wielu blogach ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zajmij się murarką i skup się na tym, jak będziesz dobrze murował to ludzie sami Ciebie znajdą ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

aha, firma, która robiła stronę dla firmy solidach wypozycjonowała od razu stronę na pierwszymi miejscu, jakoś można to zrobić, oni to potrafią, a korzystali też bodajże z wordpressa. Więc się da to zrobić dobrze i szybko.

i tak jest napisane że nie występuje, jakiś to badziew jest.

You made my day.
:D

Bo nie ma "Firma usługi dekarskie bud-dach oferuje usługi dekarskie, sprzedaż i montaż podszyć dachowych. Specjalizujemy się w pokryciach dachowych dachówką ceramiczną i cementową...

Od kiedy zainstalowałem Yoasta, nawet nie zwracam uwagi na wspomniane opcje podczas pisania tekstów. Chodzi przede wszystkim o używanie słów kluczowych i ich odmian, a nie o to, czy w tekście pojawi się nieodmieniona fraza.

Nawiasem mówiąc, "usługi dekarskie bud-dach" to cienka fraza, która raczej nie da Ci żadnych wejść.

Jaks się wpisze bud-dach jest na pierwszej stronie.

To samo.

Podaj adres strony

Nie pomyliłeś for? :P

ja nie mogę jej znaleźć

Bo może kolega Morarz nie jest taki w ciemię bity :)

// Ale hierarchię nagłówków ma skopaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności