Skocz do zawartości

Pytanie O Możliwość Ustalenia "szkodnika"

Rekomendowane odpowiedzi

a już na pewno jeżeli będzie się rozpatrywać pod kątem "wizerunkowym"

Tak jak w przypadku ktorym mówił INOMan.

Ale co w sytuacji w której mamy serwis konkurencji przykladowo z oponami i ktoś przywali 1mln linków z frazą opony i serwis dostanie filtra to jak udowodnisz, ze te linki spowodowały spadek? Bo przeciez nie na podstawie wyciągu z 3 przykladowych linkow z GWT

Wysoki Sądzie. To nie wina kuli że ten człowiek zginął. To powietrze było za rzadkie i ta kula doleciała

Szkoda, ze w regulaminie nie ma wzmianki o banach za kretyńskie wypowiedzi i jeszcze gorsze sygnaturki...

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale co w sytuacji w której mamy serwis konkurencji przykladowo z oponami i ktoś przywali 1mln linków z frazą opony i serwis dostanie filtra to jak udowodnisz, ze te linki spowodowały spadek? Bo przeciez nie na podstawie wyciągu z 3 przykladowych linkow z GWT

W takim wypadku będzie znacznie trudniej, jednakże nie niemożliwe. Wszystko jak zwykle zależy od sądu i prawników a ci nie oceniają stanu faktycznego ale materiał dowodowy dostarczany przez obydwie strony.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wszystko zależy od ilości przywalonych punktów a co za tym idzie "częstotliwości" wyświetlenia linku. Raz pamietam koniecznie chciałem "namierzyć" jednego cwaniaczka i 3ch ludzi siedziało i napieprzało F5 na kilku stronach i w końcu na każdej pojawił się szukany link :D a wtedy zrzut strony/kodu powinien wystarczyć - wezwanie do ujawnienia danych właściciela strony też dobry prawnik załatwi.

Ale na to stać tylko tych co są na maxa wkurw*** mają czas i kasę ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tutaj inna sprawa i to stara bo z 2007 roku:

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/skazany-za-obraze-prezydenta-w-nbsp-internecie,188586.html

i

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/obraza-przez-pozycjonowanie-sad-zada-analiz,81578.html

za pozycjonowanie Prezydent Kaczyńskiego, z tego co pamiętam na słowo "debil".

Ale to jednak Prezydent to wiadomo ze inaczej wszyscy na to patrzą niż na przeciętnego Kowalskiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności