Skocz do zawartości

Zablokowanie Wskaźnika Pr?

liniwion

Rekomendowane odpowiedzi

Użyłem programu PaRaMeter do masowego sprawdzenia wskaźnika PR stron i podstron. Po kilku większych sprawdzeniach w pasku FF nie pojawia mi się wskazanie PR danej strony na wskaźniku. Jest zawsze dla każdej domeny N/A.

Podejrzewam, że mój adres IP został zablokowany poprzez masowe sprawdzanie. Nie wiedziałem, że tak to działa.

Mam pytanie, czy jeśli zablokowali mi dla wskaźnika PR adres IP, to jest to zablokowanie czasowe, na jakiś określony okres, czy stałe?

Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,
sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl

Już teraz nikt nie wiarygodnych danych na temat PR. Tylko G dysponuje.

to nie tajemnica, i nie chodzi tu o to że sprawdzacze inaczej pokazują, a o to że PR z paska ma niewiele wspólnego z rzeczywistym (zaokrąglenie + nieaktualność od czasu ostatniego update)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności