Skocz do zawartości

Polecane Wp-Katy ?

prins

Rekomendowane odpowiedzi

bo G da bana na jakiejkolwiek stronie sie one pojawią?

dokładnie tak.

:D A ufoludki wam kręgów w zbożu dzisiaj nie zrobiły, że w takie bajki wierzycie? Czyli jak postawie RSSa który będzie ciągnął mi newsy z onetu, wrzuce na stronę swla i dostanę bana to onet też dostanie bana bo ma tą samą treść? Pomyślcie trochę! Może jest tak, że jak przerzucisz 1:1 stronę i nie zmienisz tam nawet kropki to tak, bo zauważyłem, że spamy, które tak przerzucałem nie chciały się nawet zaindeksować (ale i tak tylko w 20%), ale jak zmieniłem title to wszystko ładnie wchodzi w index.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za daleko idziesz blake w dywagacjach :)

Ale jak to mówia eskimosi: pożywiom uwidzim ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

pożywiom uwidzim ;)

Kiedyś też miałem takie podejście jak większość na tym forum, czyli poczekam i zobaczę co się będzie działo... Teraz już nie tracę czasu na czekanie ;) Bo jak to mówią w innej bajce: czas to pieniondz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A ufoludki wam kręgów w zbożu dzisiaj nie zrobiły, że w takie bajki wierzycie?

Takie same głosy pojawiały się wtedy, gdy zaczęło się mówić o tym, że 301 ma zacząć przenosić filtry i o tym, że linki przychodzące zaczną szkodzić. Wszystko to stało się rzeczywistością, więc powstrzymaj konie Blake i czekaj na efekty ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

No i tutaj jesteś w błędzie. Tam gdzie są jakieś domeny za darmo lub w ogromnych promocjach to musisz przedłużyć domenę bo taki jest najczęściej regulamin takiej promocji.

nie widziałem ostatnio że ktoś stawił WP-katy na nowych domenach, to o jakie promocje mówimy?

WP-kata jak inne katalogi sukcesywnie dostają bana, i nie zależy to od skryptu.

A to że była i jest moda na domeny z PR z odzysku, to inna sprawa , w mojej ocenie ta strategia bledną.

301 ma zacząć przenosić filtry

Wszystko to stało się rzeczywistością

:D Uwielbiam takie dofcipy z rana :) Pisałem już, nie łykajcie wszystkiego jak lemingi tylko przysiądźcie na czterech literach i zacznijcie testować.

bo właściciele kasę zgarnęli i domen promocyjnych nie przedłużyli niestety :(

Tam gdzie są jakieś domeny za darmo lub w ogromnych promocjach to musisz przedłużyć domenę bo taki jest najczęściej regulamin takiej promocji.

Możesz dać przykład takiej promocji. Jak nie przedłużysz to komornik przychodzi ? buhahah

A wracając do wp-katów to jak wszyscy widzą jeden wielki burdel i kombinacje.

buhahah

są takie promocje, a nawet cale firmy. Przy zakupie domeny akceptujesz regulamin, w którym jest to zaznaczone. A swoje buhahah polecam zostawić do dyskusji na innym forum.

Prosiłem o przykład skorą są takie. Jaka jest kara za nieprzedłużenie ?

301 ma zacząć przenosić filtry

przysiądźcie na czterech literach i zacznijcie testować

To, że nie udało Ci się zafiltrować onetu Twoim zbanowanym katalogiem nie oznacza, że tak nie jest.

Tak samo bezsensowne są Twoje argumenty o możliwości banowania onetu kopiując z niego treść. Przecież nie o to chodzi w zmianie, o której pisałem.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Przecież nie o to chodzi w zmianie, o której pisałem.

Pisałeś, że 301 z zafiltrowanej domeny przenosi filtra na nową domeną co jest bzdurą, gdzie w tym poście wyczytałeś coś o onecie? Przeczytaj go jeszcze raz ze zrozumieniem.

Podobno algo ma już przenosić filtry i bany nawet po przeniesieniu strony na nową domenę (bez przekierowania), po samej treści.

Wygląda na to, że nie będzie już tak łatwo..

Potwierdzam, niestety tak już jest - przynajmniej tak głosi film Johna.

Straszny,straszny problem dla spamerow co ich takie wypociny wisza miesiacami w topach:

"Dla osób praktyczny pożyczki pozabankowe konsumentów, każdego jacy nie zaakceptować lubią poczekać, załatwiać kwestie formalne nawet w instytucjach finansowych, uruchomiliśmy staranną podaż pożyczek dostępnych w internetcie, tego rodzaju by którykolwiek bądź odwiedzający stronę internetową www – chwilówki, ewentualnie zespół web: chwilówki na portalach randkowych, chciał wyłowić należytą chwilówkę odpowiednią dla ciebie jak i również od razu"

Normalnie chlopaki kurde juz jada na zmywak....

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

straszny problem dla spamerow

Temat dotyczył WP-katów i o tym rozmawiamy. Dla nich taka zmiana może być problemem.

Tam gdzie są jakieś domeny za darmo lub w ogromnych promocjach to musisz przedłużyć domenę bo taki jest najczęściej regulamin takiej promocji.

Musisz ?? pokaż mi która firma tego wymaga ŻADNA.

Może mu chodziło o to że nie można przetransferować domeny i trzeba taką domenę przedłużyć (oczywiście jak się chce) u tego samego operatora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności