Skocz do zawartości

Moja Strona Ma Chyba Filtr Algorytmiczny

zydar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam serwis randkowy

https://singler.pl

Od roku leżał sobie, jednak postanowiłem się nim od dziś zająć.

Wydaje mi się że ma nałożony filtr algorytmiczny. Czy moglibyście mi pomóc to zdiagnozować?

Serwis był katalogowany, oraz dawno temu zostały wykupione dla niego jakieś pakiety z linkami w blogach i stronach z wysokim pr, ogólnie troche syfu w backlinkach.

Niedawno założyłem serwis webmaniak, zapraszam również na mój blog fotograficzny

Czy moglibyście mi pomóc to zdiagnozować?

ogólnie troche syfu w backlinkach

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Rozumiem, że w GWT nie czeka na Ciebie nieodebrana wiadomość? ;)

Zgłosiłbym najbardziej syfiaste domeny w GWT i zdobywał wartościowe linki. Z fusów raczej nikt Ci nie wywróży czy masz filtr. Prowadziłeś jakiś monitoring pozycji, żeby móc stwierdzić nagły spadek?

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Masz algorytmiczny najpewniej za linki z katalogów.

I za gejkon oraz flirtuje ( za wiele linków z jednym anhorem ) prawdopodobnie.

Oberwałeś na początku października.

Sławna akcja google.

Ty nie musisz prowadzić monitoringu fraz.

Są systemy które monitorują wszystkie wartościowe frazy w necie.

Niekiedy klient nawet nie wie że dostał a dostał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności