Skocz do zawartości

wycena funkcjonujacego serwisu

Rekomendowane odpowiedzi

Zasanawiam sie nad sprzedaza www.solargdynia.com.pl z cala zawartoscia

Zmienilem branze i nie interesuje mnie obsluga tego, strona byla pozycjonowana, jest dobrze widoczna w sieci, mnostwo konkretnych zapytan, na ktore mi sie nie chce odpowiadac, do tego moznaby dorzucic baze danych ktora wygenerowala ta strona.

Ciezko mi to wycenic, moze jakies podpowiedzi do jakiej sumy powinna byc zblizona kwota.

edyted:

odwiedzin unikalnych od 100-200

sama strona nie jest ładna a o kodzie nie wspomne...
- xradar - to niemalze bez roznicy, sobie ktos moze postawic cos zgrabnego przeciez to nie problem
Podstawowe pytanie... ile na tej stronie mozna miesiecznie zarobic?
Domenka na spamy lub jakieś zaplecze może się przydać.
pewnie ze jak chce ja kupic ktos na zaplecze to nie musi byc warta krocie, ale to wcale nie jest jej przeznaczenie :)

Czy proba wsparcia sie jakims realnym do realizacji procentem zapytan ze strony moze stanowic podstawe ustalenia jej wartosci (oczywiscie dla kogos z branzy bardziej solar niz seo) + baza danych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności