Skocz do zawartości

Różni Klienci, Różne Wymagania

www_master

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Ostatnio jestem zmuszony trochę przeszukać neta w poszukiwaniu porządnego skryptu cms ( zarówno pod strony jak i sklepy)

chodzi o to, żeby się ukierunkować na jedną firmę a nie każda strona na innym skrypcie.

Znalazłem takie cudeńko firmy Opensolution o nazwie Quick Cart

Jak piszą: "PHP 5.2 +, ok. 2 MB miejsca na dysku i 5 minut na instalację!"

Czytając opis przypomniała mi się reklama, parafrazując:

Kupno hostingu - 10 minut, kupno domeny - 7 minut, uruchomienie strony - 5 minut - WRAŻENIA z działającej już strony BEZCENNE :)

Co ciekawe mają wersję darmową i płatną, czyli da się uruchomić prosty sklep za free a potem jak klient wróci bo chce "wypas" to przechodzimy na płatną i nie ma problemu.

Przyznam, że potestuję dobrze i czekam również na wsze opinie bo może już macie jakieś doświadczenia.

multikonto

Znalazłem takie cudeńko firmy [...] chce "wypas" to przechodzimy na płatną i nie ma problemu
Co za "subtelny szeptacz" :huh:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Na drupalu można postawić sklep? Jak? Nie próbowaliśmy tego nigdy...

Co do cms pod strony to ostatnio testujemy sobie WebWave system CMS (tu link) - mamy trochę klientów z takich małych firm, które po stworzeniu strony chcą same nią zarządzać (zwykle czysto reprezentacyjne strony, żeby " w sieci być") , a na html to sie w ogóle nie znają, więc to się sprawdza (strony tworzy się na zasadzie "przeciągnij i upuść" więc jest banalnie proste). No i taki bonusik, że klient płaci za zrobienie strony www, a potem sam nią zarządza i opłaca... i ile razy przedłuży opłaty na webwave, tyle razy my jako twórcy dostajemy prowizję 30% od tej kwoty, nawet, jeśli już zupełnie nie ingerujemy w to, co klient tam robi.

Zachęcające w każdym razie, choć sklepu sie na tym nie postawi, jeno normalną www.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności