Skocz do zawartości

Analiza Złych Linków

adrian1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam takie pytanie, otóż kiedyś dostałem filtr od google dla strony, troche się namęczyłem aby google zdieło ten filtr po kilku nie udanych próbach przesłałem do google plik z listą wszystkich linków prowadzących do strony które google miało by ignorować, po czym filtr został zdjęty, teraz mam wgląd do tego pliku z listą linków i moge ją edytować, chciał bym przywrócić linki które mogą być dobre i wartościowe dla strony ale nie wiem jak je sprawdzić bo jest ich ponad 25 tysięcy, czy macie jakieś sposoby do analizowania linków?

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

Cóż, temat wygląda na modelową szeptankę. Brakuje jeszcze dla kontrastu przykładu kiepskich programów ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jest temat dotyczący tego programu (opinie). W sprawie jednorazowej analizy daj ogłoszenie. Dla jasności jakie piwo oferujesz ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności