Skocz do zawartości

Sieć Doaffiliate

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam kilka stron promujących produkty finansowe. Korzystam min, z PP DoAffiliate i w związku z tym mam problem. Zauważyłem, że od kilku dni znacznie zmniejszyła się liczba akceptowanych produktów, a zaznaczę, że strony nie spały w rankingu, wejścia są na podobnym poziomie co zawsze, ilość kliknięć w reklamy też. . Próbowałem pisać do nich, ale nie mam odpowiedzi. Więc nie wiem, czy to chwilowy spadek, czy też może mają jakieś problemy techniczne itp. Czy zauważyliście coś podobnego?

Witam,

fajnie, że napisałeś, bo mam identyczny problem i zastanawiałem się, czy to może tylko u mnie. Jeśli w poniedziałek nic się nie zmieni, to sprawdzę jakie będą wyniki w innych sieciach.

U mnie podobna sytuacja. Kliknięć praktycznie tyle samo, a wniosków dużo mniej. Najbardziej vivus mi coś nie gra.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jaki pp możecie polecić w zamian za doaffiliate? Trochę zaczyna mnie to irytować i chciałem na próbę wstawić coś nowego. W marcu i kwietniu średni zarobek ze 100 kliknięć mam pięciokrotnie niższy niż w lutym.

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności