dzenus Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam wszystkich, Na mojej stronie internetowej mam srednio 400-500 uu, wyświetleń reklam jest 1-1,7 tyś. Moje CTR nie jest zbyt wysokie, 0,5-2 % Czytając na forum zauważyłem że niektórzy osiągają 5-10 % Czy jest to trudne do zrealizowana? Zna się ktoś na tym, młgłby ktoś pomóc strony nie wstawia, jeśli ktoś służy dobrą radą, to na pw podeśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 5% nie jest trudne, ale wymaga zmian. Podaż stronę to coś ci podpowiem... Jak masz forum to 5% będzie trudne do osiągnięcia, jak masz stronę pod mfa lub jakiś blog, portal to 5% jest do osiągnięcia... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.