Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pytanie skierowałem do forumuowiczów Polsikiego Centrum Virtualmarte, jednakże tam nikt nie był mi w stanie pomóc lub wyjaśnić napotkanych problemów. Może ktoś z Was będzie wiedział jak rozwiązać następujące kwestie:

• Dokonałem konfiguracji sklepu, ustawienia produktów itd. Wszystko wygląda na ok. Próbowałem zrobić testowy zakup produktu i tutaj powstaje problem. W sklepie mam ustawioną jedną opcję dostawy "Flat Rate" i jedną opcję płatności "Direct Bank Transfer", innych opcji nie przewidziałem i nie ma tym zakresie opcji wyboru. Po dodaniu produktów do koszyka, przeszedłem na kartę z danymi zamawiającego, następnie przechodzę do realizacji zamówienia. Po kliknięciu w "check out now" otwiera się okno w którym system prosi o wybór formy płatności. Jak wyżej napisałem forma płatnośći jest jedna więc nie rozumiem po co system ponownie się o to pyta, no ale wciskam "SAVE" i znowu znajduje się na karcie finalnej, wciskam "check out now" i ponownie mam wybrać formę płatności. Tak w kółko. Jak rozwiaząć powyższy problem ?
  • W jaki sposób edytować "Front Page" od VM ?

Pracuje na wersji:

- Joomla! 2.5.18

- VM: 2.0.26d

- Język EN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności