Skocz do zawartości

Fotografia Ślubna Do Oceny

Morfii

Rekomendowane odpowiedzi

Zmień na próbę w general.css

w body{

background-color:#000000;

na

background-color:#27092A;

i sprawdź, czy nie byłoby lepiej w ten deseń, skoro już preferujesz ciemną kolorystykę tła i szare czcionki.

Brakuje alt grafik.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Panie Arkadiuszu może ja coś podpowiem :)

- cena na stronie zdecydowanie odpada. Z doświadczenia wiem że nic nie pozwoli Ci się sprzedać w taki sposób jak kontakt bezpośredni. Podają chociażby widełki cenowe ucinasz tę możliwość z dwóch powodów. Podanie widełek cenowych u jedynych wywoła awersję że za drogo u innych że za tanio. W ten sposób spora część "zapytań" nie trafi na Twojego maila wcale.

- promocje - jak najbardziej na TAK. Zdecydowanie jak wtrącili się tutaj koledzy informatycy :) - kobitki to 99% twojej grupy docelowej. Ja przez ponad 5 lat mojej zabawy z tym miałem chyba dwie Młode Pary gdzie o szczegółach rozmawiali faceci. Dojazd gratis, większa ilość odbitek, dodatkowy album, fotoksiążka, sesja narzeczeńska, powiększenia dla rodziców a w ekstremalnych przypadkach nawet zniżki na fotografię chrztu :) Charakter i rodzaj promocji ogranicza tylko nasza wyobraźnia i opłacalność...

- wizualizacja strony. Tutaj niestety się nie zgodzę z kilkoma osobami. Robiąc fotografię ślubną masz chyba fundusze na zrobienie porządnej strony która nie jest dla Ciebie antyreklamą. Klienci oglądają zdjęcia /mniej czytają opisy - nawet oferty/ ale pierwsze strony nie powinny ich zniechęcać do zapoznania się z portfolio. W tym przypadku tak jest. Zapłać komuś - daj zarobić a czas męczarni nad stroną wykorzystaj tworząc DEMO.

Zakrywanie się tym że amerykańskie strony są kiepski nie jest dobrą wymówką. Zdjęcia ślubne wykonywane przez polskich fotografów znajdują się w czołówce światowej i wystarczy pochodzić po domenach .pl aby poszukać jakiejś inspiracji.

Ja nie jestem tutaj dobrym przykładem jako że moja strona odłogiem leży od lipca poprzedniego roku a i wtedy zrobiona była w pośpiechu ze względu na atak wirusa na poprzednią :). Ale mi wolno :) ja 90 % klientów mam już z polecenia. Natomiast kiedy zaczynałem, pamiętam że dzień zaczynałem od kawy i lektury tego forum. Męczyłem, pytałem Szatę strony zmieniałem co kilka miesięcy. Powiem szczerze, pomoc którą tutaj otrzymałem naprawdę pozwoliła mi zaistnieć w tej branży ( chyba kiedyś muszę jakąś dotację ufundować :)

Reasumując - Za dużo zdjęć. Wybierz 10% tego - solidnych - dobrych. Resztę młoda para chętnie zobaczy bezpośrednio na spotkaniu z Tobą. Pokazując taką ilość zdjęć nie pozostawiasz klientowi elementu ciekawości.

Czarny kolor i Czcionka która odejmuje powagi Twoim fotografiom. Jest zabawowa, frywolna. Nada się na zaproszenie na imprezę dla dzieciaka a nie stronę z portfolio - ale o tym koledzy już pisali.

Się rozpisałem...

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Ok :) Bardzo fajne są takie pełne odpowiedzi :) Przychodzi mi czasem do głowy stworzenie stronki opierających się na pełnych zdjęciach... czyli fota wypełnia cały kadr ekranu, na nim wyskakuje okienko po wyborze opcji z menu. Tylko się zastanawiam jak będzie to wyglądało na różnych monitorach... czy się nie rozjedzie... jak na razie za dużo pytań ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności