Skocz do zawartości

Załóżmy, że admin nie usunie

Beavis

Rekomendowane odpowiedzi

Forum na wszystkie tematy, nie będę pisał, które to. Z pewnością kontrowersyjne - z nazwy Nie nastrajające co niektórych przyjacielsko.

I teraz robimy tak. Zakładamy nowy wątek w temacie, jak nasza www. Używamy w pierwszym poście dużo słów kluczowych a w tekście w pewnym momencie wstawiamy link do naszej strony. Sprytnie, aby nie budził podejrzeń, o ile w ogóle można nie budzić podejrzeń wstawiając go z anchor text - słowem kluczowym

Czy to ma sens w aspekcie pozycjonowania?

sens ma , ale błędne założenie w temacie postu :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

sens ma , ale błędne założenie w temacie postu :)

Mam pewien pomysł - zachowanie go poprzez WYSZYDZENIE tego słowa kluczowego, jako kontrowersyjnego i budzacego dwuznaczne skojarzenia. Chodzi w naszym przypadku o "windykacja". Sam temat równiez kontowersyjny i pamiętam,że kiedyś tam już był z powodzeniem.

Ma - ale jak dla mnie za dużo zabiegow nad jednym linkiem kontekstowym.

Chwila pomyślunku nad sprytnym, "ambitnym", prowokacyjnym postem, potem pięć minut pracy i gotów. A może tylko jeden taki zdziała więcej niż 20 linków z katalogów nic (nie wiele) wartych.

O ile dobrze pamiętam to jedna firma z Twojej stopki dała ciała na onetowskich niusach ujawniając dane dłużnika :) także oprócz wyszydzania możesz sie spotkać i innymi sposobami na "pozycjonowanie" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

O ile dobrze pamiętam to jedna firma z Twojej stopki dała ciała na onetowskich niusach ujawniając dane dłużnika :) także oprócz wyszydzania możesz sie spotkać i innymi sposobami na "pozycjonowanie" :D

To nie firma z mojej stopki tylko ewentualnie firma z branży jak w mojej stopce. My nigdy nie pisaliśmy na onetowskich newsach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności