Skocz do zawartości

Gdzie Więcej Backlinków

zydar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakiś czas temu przechwyciłem domenę:

https://infopc.pl

I chciałbym na niej postawić forum, czy moglibyście mi powiedzieć czy posiada wiecej backlinków w postaci adresu www.infopc.pl czy samo

https://infopc.pl

.

Próbowałem majestic seo ale tam chyba trzeba płacić za to.

Dzięki za pomoc

Niedawno założyłem serwis webmaniak, zapraszam również na mój blog fotograficzny

1. Nie wierze że po 4 latach na forum nie wiesz że podpinając domenę pod GWT możesz sprawdzać większość parametrów w majestic za free ( chcesz założyć wartościowe forum więc chyba podepniesz )

2. rel_canonical i nie ma różnicy

3. chcesz złożyć forum o pecetach na fprum gdzie większość używa pecetów i znajdzesz co najmniej 10 którym "wejdziesz w paradę" - a ze swoimi 800 linkami dostaniesz pod duuu... już na starcie. Sorry - taki klimat :/

ps. w stopce masz co najmniej 2 dobre pomysły które mogą się sprawdzić - nawet nie sprawdzam jak linkowane. Dla 40 linków( postów) tak bym nie ryzykował.

Niezły szept ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nic nie trzeba płacić. Wystarczy zweryfikować domenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności