M@k Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie wiedziałem o tym, kod zaktualizowany. Może to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 U mnie niestety to samo idzie jak krew z nosa :/ A to tylko 250 fraz Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wprowadzamy małe zmiany w silniku, dajcie nam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 i co z tymi zmianami? Dla niektorych fraz bedzie to 4 dzien ze nei sprawdzi mi pozycji i zaczynam sie powoli wkurzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 W dniu 8.08.2016 o 10:30, zoozool napisał(a): Wprowadzamy małe zmiany w silniku, dajcie nam czas. A ważność konta sobie upływa Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Problem prawdopodobnie zlokalizowany, czekam na kontakt z autorem stat4seo by potwierdził mi moją tezę. Osobiście posiadam web-tools i pozycje mam wszystkie sprawdzone już o 6 rano bez problemu(700 fraz, 40 sztuk proxy) To są publiczne proxy przypominam, ciężko bym mógł zagwarantować ich uptime 100%, kiedy google potrafi zablokować nawet u mnie w domu po 5 zapytaniach captchą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nadal sa problemy, tak jak wtedy ladnie sprawdzalo mi sie pare godzin tak teraz nie ma szans zeby przez caly dzien skonczylo sprawdzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Póki co nie udało żadnej tezy potwierdzić. Dodam, że Stat4Seo nie ma żadnych problemów z działaniem przy proxy prywatnych czy serwerowych, a technicznie są to takie same proxy, są na nie wysyłane takie same zapytania, jedyna różnica polega na tym, że prywatne mamy tylko dla siebie, a publiczne są "ogólnodostępne". Dodatkowo z moich testów wynika, że w pakiecie 20 proxy który mam z ProxyGen, tak naprawdę tylko maks 1-2 proxy są w ogóle sprawne (bez testowania czy działają w Google), reszta od razu odrzuca połączenia. Takie wyniki uzyskałem w Stat4Seo oraz ScrapeBox. Jeżeli ktoś posiada Web-Toolsa w którym monitoruje większą ilość fraz za pomocą proxy z ProxyGen i może się podzielić dostępem to chętnie to zobaczę i być może to pozwoli na wysunięcie jakiś wniosków, na ten moment niestety ale nic nie mogę zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbit Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Potwierdzam, przy prywatnych stat4seo sprawdza normalnie. Spróbowałem publiczne ProxyLive, ale to samo co Proxygen. Wchodzę na proxymarket a tam: "w bazie serwisu Proxy Market obecnie jest 25 czynnych proxy." Jak widać z publicznymi coraz gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonasito Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Osobiście używam Proxy 160 - wczoraj upłynęła mi ważność konta, a dziś nie da się kupić nowego pakietu. Co się dzieje? Proxy.Farm - tysiące świeżych proxy dziennie | Megatarget.pl - Dostarczymy Ci nowych klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wyłączyliśmy zakupy, ponieważ byłoby to nieucziwe sprzedawać pakiety, odezwij się naprawimy pakiecik Dziś u klienta widzę rano 90% pozycji sprawdzone, czyli zmiany wczorajsze pomogły, dajcie znać jak u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 13% 15 pozycji sprawdzone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 https ustawione? Ile fraz i jakie masz ustawienia (ilosci zapytań itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 https ustawione 119 fraz ogolem Liczba zapytań na wywołanie (?): 3 ale tak jak mowie do tej pory mi sprawdzalo wszystko do ok poludnia o 6 rano to juz mialem z 50-70% sprawdzonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Stat4Seo bardzo dobrze działa na prywatnych proxy z Proxymarket. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.