Skocz do zawartości

[Projekt] Alternatywne Serwery Proxy Google - Proxygen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witajcie

Na sobotę 23 stycznia planowana jest zmiana silnika proxy.

Wiąże się to ze zmianą adresów API wszystkich klientów.

Nowy silnik to nowe możliwości, nowe pakiet, lepsza jakość.

Dziś pójdzie mailing do klientów, i również drugi e-mail przypominający w piątek.

Zmiana potrwa max 15 min, w sobotę koło 12 już powinien być w panelu nowy adres API.

Dziękuję i przepraszam za kłopoty.

sygnaturka.png

Przydały by się pakiety anonimowych zweryfikowanych pod przeglądarkę ...

Dużo  proxy stricte publicznych i quasi publicznych, co dają radę w prostym żądaniu HTTP GET/POST na przeglądarce się wykładają ..

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

świetnie .... Z pewnością się takowe przydadzą użytkownika do mojego nowego "seo" programu ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W ramach testu tak jak mówiłem, mam do rozdania kilka pakietów testowych z nowej usługi proxy pod dowolną stronę.

Po naszej stronie będzie leżało sprawdzić czy proxy działa, i by zawsze było ich sporo ;)

Szukam testerów, mam do rozdania 10 pakietów takich, testerzy otrzymują później później naprawdę sporą zniżkę za wkład w testy.

Osoby proszę te o pisanie e-mial na pomoc@proxygen.pl

Jaka domena/podstrona ma być testowana.

Geolokalizacja - (jeśli chcesz wszystkie to napisz)

No i adres e-mail jaki masz w naszym systemie.

To jaką domenę podasz, zostaje między mną a Tobą, mam to gdzieś do czego używane są proxy ;)

Pakiety będą napewno na minimum 30 dni.

Czas start.

P.s

Tak, pod wykop.pl też możemy dostarczyć ;>

sygnaturka.png

• 1 miesiąc temu...

@UP - dobre pytanie ... a w zasadzie jak zachowują się po (n) 'tymy przepisaniu z danego IP ?

Od paru dni mamy już zapasik proxy(mnie wiecej jak przed spadkiem), więc przywracamy zakupy nowych pakietów.

https://www.proxygen.pl/zamow-api-proxy/

Mała uwaga, jeśli masz 1k fraz, pakiet 5 proxy nie starczy, będziesz tylko marudził i prosił o zwrot środków, to nie będzie miało prawa działać.

Podczas testów na publicznych proxy 1k fraz optymalnie jest posiadać pakiet minimum 20 proxy.

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności