Skocz do zawartości

[Projekt] Alternatywne Serwery Proxy Google - Proxygen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Problem prawdopodobnie zlokalizowany, czekam na kontakt z autorem stat4seo by potwierdził mi moją tezę.

Osobiście posiadam web-tools i pozycje mam wszystkie sprawdzone już o 6 rano bez problemu(700 fraz, 40 sztuk proxy)

To są publiczne proxy przypominam, ciężko bym mógł zagwarantować ich uptime 100%, kiedy google potrafi zablokować nawet u mnie w domu po 5 zapytaniach captchą.

sygnaturka.png

Póki co nie udało żadnej tezy potwierdzić. Dodam, że Stat4Seo nie ma żadnych problemów z działaniem przy proxy prywatnych czy serwerowych, a technicznie są to takie same proxy, są na nie wysyłane takie same zapytania, jedyna różnica polega na tym, że prywatne mamy tylko dla siebie, a publiczne są "ogólnodostępne". 

Dodatkowo z moich testów wynika, że w pakiecie 20 proxy który mam z ProxyGen, tak naprawdę tylko maks 1-2 proxy są w ogóle sprawne (bez testowania czy działają w Google), reszta od razu odrzuca połączenia. Takie wyniki uzyskałem w Stat4Seo oraz ScrapeBox. 

Jeżeli ktoś posiada Web-Toolsa w którym monitoruje większą ilość fraz za pomocą proxy z ProxyGen i może się podzielić dostępem to chętnie to zobaczę i być może to pozwoli na wysunięcie jakiś wniosków, na ten moment niestety ale nic nie mogę zrobić...

logo-stat4seo-blue-small.png

Potwierdzam, przy prywatnych stat4seo sprawdza normalnie.

Spróbowałem publiczne ProxyLive, ale to samo co Proxygen.

Wchodzę na proxymarket a tam: "w bazie serwisu Proxy Market obecnie jest 25 czynnych proxy."

Jak widać z publicznymi coraz gorzej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności