Skocz do zawartości

Jak dlugo trwa to dodawanie do googli.

zsedc

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Zrobilem stronkę. Dałem jej 500 punktów w linkorze, linki z okolo 5 darmowych katalogow i tak czekam juz prawie 2 miesiace a moja strona w googlach sie nie pojawia.

Z tego co pamietam to kiedys miesiac to bylo maximum.

Czy cos sie zmienilo ?

Jak to teraz długo trwa?

Pozdrawiam i z góry dzieki

Paweł

Google ostatnio bardzo wolno indeksuje strony (lub nie robi tego wcale). Ale bylo o tym juz pare watkow nizej i to nie raz. Jak dla mnie to nie napracowales sie skoro przez 2 miesiace dodales linki jedynie do 5 katalogow. Google ma problemy nie tylko z Twoja strona, wyindeksowal mase podstron innych stron wiec przy 5 katalogach jest naprawde nikla szansa, ze trafi na Twoj link.

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Jak to teraz długo trwa?

przy takiej oszałamiającej ilości BL to potrwać może baaardzo długo :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak mniej więcej rok temu marzec kwiecien zindeksowało mi strone po 3 tyg

linków było z 5 a strony też nie dodawałem wtedy do katalogów.

Widać google przyjmuje technike onet-u :)

Teraz już tylko będzie sie liczyć intuicja

:)

dokładnie tak jak napisało 2 poprzedników 2-3 dni.

I nie o ilośc linków czy katalogów tutaj chodzi.

Bo możesz dodać do 500 i masz takie same szanse jak dodanie do 2-3 wartościowych stron które poprostu dobrze sie sprawują podczas indeksacji nowych domen.

Tak wiec dodaj się do np onetu, wp i innych bardziej znanych katalogów a Twoja domena zostanie zaindeksowana.

Choć prawde mówiąc sam mam problem z jedną domenką :) DE. Linkowana jest w 100% identycznie jak INNA powstala w tym samym czasie a googiel nie ruszyl jej ponad miesiac, a tą sasiednia zaindeksowal w 72 godziny.

Wiec tez mam zagwozdke z tą DE bowiem do tej pory nie miałem problemu z indeksacją domen DE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności