Skocz do zawartości

Local Search, Słabe Wyniki Z Map

dekorator

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

staram się ogarnąć internety większego biznesu, mamy oddziały w całej Polsce. Problem jest w tym, że w wynikach lokalnych pojawiam się tylko w mniejszych miastach, w Warszawie czy we Wrocławiu nasze placówki, świecą w organiku na 1. stronie, ale pod wynikami lokalnymi. W lokalnych wogóle w części miast nie mogę ich zobaczyć w serpie. Wszystkie lokalizacje są oczywiście pozytywnie zweryfikowane w google. Wg ich statów mają jakieśtam wyświetlenia, ale są to nędzne wyniki.

Moje pytanie jest następujące: jak wkręcić się wyżej w wynikach lokalnych (czy pojawić wogóle). Domena jest naprawdę potężna. Pewnym problemem może być to, że placówki znajdują się w dużych centrach handlowych.

Wypasiony Katalog Stron Interentowych - PR4, moderowany, mocno linkowany, wpis tylko 50 groszy

125-ccm.pl - wszystkie motocykle na kategorię B w jednym miejscu

troche zamieszales z tym postem bo ciezko zrozumiec o co chodzi

local search a google maps to dwie rozne rzeczy

dobre pozycje w google maps nie gwarantuja wysokiej pozycji w wyszykiwaniu organicznym i odwrotnie

idcreate-small.png
Projektowanie stron dla małych firm w UK.

Upraszczając, nie świecę w wyszukiwaniach lokalnych w dużych miastach, wszystko mam zweryfikowane. Świecę tylko w małych miastach. Jak to poprawić. Jakieś rady?

Wypasiony Katalog Stron Interentowych - PR4, moderowany, mocno linkowany, wpis tylko 50 groszy

Jeżeli nie masz to zrób dedykowane podstrony dla danych lokalizacji a jeżeli masz to je zoptymalizuj i podlinkuj .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Właśnie wszystkie mają google+ porobione, żeby się wujek cieszył i w małych mieścinach to działa super, ale w Warszawie jestem w czarnej du**e totalnie

Ja nie miałem na myśli stron w gównoplusie tylko dedykowane podstrony dla miast w Twoim serwisie zoptymalizowane dla tych miast i linkowane "na miasta"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Niższe pozycje oznaczaja po prostu większą konkurencję w większych miastach. Znaczy się mocniej musisz podlinkować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności