Skocz do zawartości

[Wykonam] Copywriting, Posty, Wordpress, Cięcie I Inne

bold

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Chciałbym zaoferować Wam moje usługi szeroko związane z SEO. Ze swojej strony mogę zagwarantować profesjonalizm oraz terminowość. Oto rzeczy, które wykonuję:

Copywriting

Od dłuższych tekstów na stronę (dla użytkownika), przez zapleczówki i precle, na opisach do katalogów kończąc. Piszę terminowo, staram się jak najszybciej. Stawki zależą od typu opisu oraz jego długości.

Posty na forum

Z chęcią pomogę w szybkim wypromowaniu forum. Założę interesujące dla nowych użytkowników tematy, wypełnię forum ciekawymi dyskusjami.

Wordpress i cięcie

Potnę Twój szablon (dostarczany w plikach PSD) zgodnie z najnowocześniejszymi standardami, a następnie podepnę go pod Wordpress. Wprowadzimy Twoje poprawki i zatwierdzimy cały projekt - ekspresowe tempo :) Jeżeli nie potrzebujesz cięcia do WP, możemy poprzestać na tym do HTML. Możliwe pocięcie do SEOKatalogu i wybranych innych skryptów.

Profile na forach

Jestem w stanie założyć profile na forach, zagranicznych i polskich. Opcjonalnie mogę sprawić, by wyglądały na prawdziwe, dodać awatar, podstawowe informacje, a nawet napisać kilka postów na każdym z for.

Zarządzanie zapleczem

Jeżeli nie masz czasu na aktualizowanie zaplecza i zlecanie pracy copywriterom, a następnie osobom, które dodałyby artykuły na zaplecze, po prostu zleć to mi. Napiszę i dodam.

Budowa zaplecza

Poszerzasz swoje zaplecze? Mogę pomóc! Dostarczasz mi dane do serwera, a ja wszystko instaluję - czy to na WP, czy też na darmowych szablonach CSS. Jak sobie zażyczysz. Zaplecze na Web 2.0? Również nie widzę problemu.

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy! :)

Paweł Ryszka

Kontaktować się ze mną można przez:

MAIL: bold91 <małpa> tlen <kropka> pl

GG: 7770552

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności