Skocz do zawartości

Dziwny Przyrost Linków

zydar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w moim GWT zaobserwowałem niepokojący przyrost linków z domen:

trolololo-google.waw.pl - 89 932 linków
trolling-google.waw.pl - 58 717 linków

Czy ktoś miał z was już podobny problem? Boje się że ktoś stara się zaspamować moją domenę :/

Oczywiście pierwsze co zrobiłem to zrzekłem się tych linków.

Niedawno założyłem serwis webmaniak, zapraszam również na mój blog fotograficzny

Jeśli chesz wiedzieć dlaczego to możesz do nich zadzwonić i się zapytać. Otrzymasz konkretną odpowiedź.

Wnioskuję o przeniesienie powyższego do dowcipów.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

używają nazwy zastrzeżonej google - albo są głupi albo z google - ja bym zgłosił na forum - w razie kar dał bym link do zgłoszenia .

Ktoś produkuje i sprzedaje podróby tarcz hamulcowych do mercedesa , zgłaszasz mercedesowi i co robi ?? Od razu zamykają sklep - nie pozwolą sobie na zły marketing. Ktoś Ci robi złośliwość i też powinieneś być złośliwy - a to że ktoś może beknąć - nie powinno Cię interesować.

Ta sam.. mnie też ostatnio naparzali linkami... rotacją i co i oczywiście G wie, że to nie ja... sku***yny

dla googla "jedna" strone mniej w wynikach nie robi problemu :) nie interesuje ich czy byla dobra czy nie. nie interesuje ich ze teraz w te miejsca masowo wlatuja zaspamowane fora-linkowiska blastowane czym sie da.Akurat w mojej branzy teraz to prawie caly top20 to generowane teksty :)

wylecialy powazne firmy i przyszlo nowe na ich miejsca :) nowe nie zagrzeje dlugo miejsca,ale kolejne nowe generatory juz czekaja :)-welcome to real World

Posiadacze xrumerow z calego swiata laczcie sie-blastujcie wszysto co sie rusza!

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Ta sam.. mnie też ostatnio naparzali linkami... rotacją i co i oczywiście G wie, że to nie ja... sku***yny

dla googla "jedna" strone mniej w wynikach nie robi problemu :) nie interesuje ich czy byla dobra czy nie. nie interesuje ich ze teraz w te miejsca masowo wlatuja zaspamowane fora-linkowiska blastowane czym sie da.Akurat w mojej branzy teraz to prawie caly top20 to generowane teksty :)

wylecialy powazne firmy i przyszlo nowe na ich miejsca :) nowe nie zagrzeje dlugo miejsca,ale kolejne nowe generatory juz czekaja :)-welcome to real World

Posiadacze xrumerow z calego swiata laczcie sie-blastujcie wszysto co sie rusza!

I o to w tym chyba chodzi, firmy, które wypadły kupią adwordsa, a generatory będą się wymieniały w topach :)

Bo przecież wiadomo, że jak zwykle nie chodzi tu o klienta/użytkownika tylko o kasę.

gdyby chodzilo tylko o kase to jakoś by sie zgrywali.W zeszlym roku dwa razy mialem personalnego maila od supportu adsene z sugestia pomocy dla mnie bo nagle zarobki spadly na serwisie.to nie byl bot tylko z imienia i nazwiska osoba z ktora dyskutowalem.w obu przypadkach dostalem reczne filtry na serwisy i spadek w serpach.

Czyli z jednej strony dzial czystosci serpow naklada filtr a z drugiej dzial Adsense placze ze zarobki spadaja-kretynizm

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności