Skocz do zawartości

OnetKontekst vs AdSense

Lis

Rekomendowane odpowiedzi

a jest jakiś inny system poza adsense w którym też są zwykłe linki a nie całe boksy?

na świecie jest, w Polsce chybaaaaaaaaaaaaa będzie kiedyśśśśśśśśśśśś za 100 lat, zapowiadany już od paru lat dla Polski:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...view=getnewpost

PS

w skrócie jak to jest z podatkami od OK i AK ? AS rozlicza je ale tylko za Amerykanów, a polskie OK i AK rozliczają je za nas w jakiś inny sposób?

Myśl i bogać się

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...

opisze moze troche swoja sytuacje

gdy zaczynalem z adsense stawki byly w granicach 0,20$ za klik - jak dla mnie bylo za*******e - stronka była "młoda" 50 wejsc dziennie,

wiadomo kokosów nie nabilem ale na utrzymanie serwera by starczylo. juz zacierałem łapki jak stronka z dnia na dzien miała coraz wiecej uzytkownikow 100...150... gdy tu nagle za 13 klików dziennie zacząłem dostawac mniej niz 0,20$, na stronce mam na chwile obecna 200-250 unikalnych userow dziennie (wg google analitycs nawet 300) i max jaki wyciagnelem do 0,47$ ;/ masakra.

postanowiłem sprobowac innych reklam i natrafilem na adkontekst. tu stawki za klik byly nieco wyższe (dostalem 47% na start) stawki byly ~0,10-0,20 zł za klik i wszystko bylo by dobrze gdyby od jakiegos dzasu nie zaczely sie pojawiac 3 reklamy w kółko np:

screenreklama.jpg

byłem zmuszony wrocic do adsense;/

postanowiłem sprobowac innych reklam i natrafilem na adkontekst.

adkontakst to coś innego niż onetkontekst.

Polecam spróbować z onetkontekst, może uda się lepiej dopasować treść reklam.

Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności