Skocz do zawartości

Jak zwiększyć oglądalonść www

adrianmikula

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Państwa!

Chciałem się Państwa zapytac jak skutecznie zwiększyć strony www np www.adlife.ultra.pl

Czytałem wiele artykułów o pozycjonowaniu ale i to bez skutku

Co Państwo mogą radzic oprócz pozycjonowania Jak zwiększyć liczę oglądalnosci danego serwisu?

do czego sie dopisywać itd

Bardzo proszę o porady jak najszybciej?

Dziękuje i Pozdrawiam

Adrian M

Bardzo proszę o porady jak najszybciej?

NAJSZYBCIEJ ? za godzinę? za dwie ?. Przecież wzrost popularności strony to miesiące i lata - faktycznie NIC nie poczytałeś. Każdemu komu brak ciepliwości zawiedzie się na Internetowych "interesach". Cierpliwy i pracowyity chodźby się nie znał na pozycjonowaniu dojdzie z czasem do sukcesu.

a propos: www.adlife.ultra.pl

Ja bym zmienił profil działaności. W sieci są tysiące Herbalifów - i wszystkie tak samo bzdurne. Biedni klienci biedni sprzedawcy, biedny MLM. Wszytkie strony mają prawie te same grafiki - podobne teksty ... żałosne.

Ale np. jak ktoś spróbuje znaleść w sieci stronę z przepisami dietetycznymi - wydawało by się mnóstwo jest stron z przepisami - może mieć problemy, albo mały wybór - czemu ? - bo prwadzenie takiej strony wymaga odrobiny chęci, umiejętności i wiedzy w temacie - temta jest "do zrobienia" w seci jak 100 000 innych czekających temtatów, ale lepiej pchać się w tysięczną stonę na ten sam temat.

mrtn mądrze prawi.

1. Praca+pomysł+wiedza - Stworzenie ciekawej i poprawnej strony.

2. Praca+wiedza - Promocja w/w strony.

3. Przyjemność - Czerpanie profitow z w/w strony.

Od tylu da sie :) ale niezawsze osiąga się ciekawy efekt. A czas jest niestety wymagany, bo szybko to sobie ale krzywde można zrobic.

Parkietland oferuje parkiety i podłogi egzotyczne.

Dysponujący pokojami jedno, dwu, trzy i cztero osobowymi Dom Pomocy Społecznej Parkosz.

Ustroń to ceniony ośrodek wypoczynkowy i wczasowy leżący w Beskidzie Śląskim nad rzeką Wisłą. Ustroń posiada wyśmienite warunki do rekreacji.

Nie polecam reklamy kontekstowej. Jakoś mnie się to kojarzy z tym obskórnym facetem na blogu killa.

Jak zwiększyć odwiedzalność?

Polecam dwie najskuteczniejsze metody:

1 Pozycjonowanie

2 Marketing wirusowy.

1 i 2 opcja tania nie jest ale gwarantuje dobre efekty.

Nie polecam reklamy kontekstowej. Jakoś mnie się to kojarzy z tym obskórnym facetem na blogu killa.

Ja widać mało wiesz o marketingu w internecie.

Dobrze zarządzając kampanią reklamową możesz mieć dużo więcej odwiedzin w serwisie niż będąc na pierwszym miejscu w wynikach.

Z tym że dobre zarządzanie kampanią jest raczej trudniejsze od wypozycjonowania hasła "folia". :blush:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności