Skocz do zawartości

Jaki Hosting Polecicie ?

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko w tym rzecz że nie interesuje mnie 2-3 letnia współpraca z którąś firmą, tylko raczej wieloletnia. Firmy zmieniają właścicieli, tak jak to w moim przypadku teraz jest co mi się bardzo nie podoba, temu chcę przejść do firmy bardziej stabilnej...

Ja mam od 6 lat chyba w Nazwa.pl ale po tym jak nastawili się tylko na nowych klientów we wrześniu z nimi kończę. Trochę przenoszenia będzie ale chyba warto. Myślę nad Home.pl ale tez nie jestem przekonany. Wiem, że te 2 firmy są dość długo na rynku.

Edit.

Jakby na potwierdzenie mojej negatywnej opinii o Nazwa.pl od dwóch dni nie działają ich serwery. Mają jakąś dużą awarię i admini nie potrafią sobie z tym poradzić. Ale żeby przez dwa dni? Praktykanci czy jak ? :)

Mój Sklep zoologiczny w Zielonej Górze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności