Skocz do zawartości

Co To Za Katalog

carlo

Rekomendowane odpowiedzi

to odpowiedź jest jedna

Dla Ciebie może tak

co to za katalog jest

Autorski

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jeżeli rzeczywiście to SS, to trzeba przyznać, że na parę anchorów są skuteczni :)

W sumie fajnie mają to zrobione, zaplecze ładnie poukrywane, ale i tak można sporo znaleźć ;)

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Ar4: no nie wiem. Przebadałem parę pozycjonowanych tam domen i trzeba przyznać, że niektóre wyniki mają zaskakująco dobre. Top1 dla średnio zoptymalizowanej, rocznej domeny, na anchory dające obroty w sklepie, to raczej dobry wynik.

Na moje "koszule męskie" to jedna z trudniejszych fraz, tam występujących. W konkurencji masz producentów, sklepy internetowe i korporacje typu Reseved, H&M. Nie badałem tego aż tak dokładnie fraza moim zdaniem do łatwych nie należy. Podobnie biżuteria srebrna, reszta to już łatwiejsze frazy. Muszą rzeczywiście mieć tego sporo, bo sam odnalazłem kilkadziesiąt takich katalogów i na każdym inny anchor. Swoją drogą jestem ciekaw jak oni mają to podlinkowane.

P.S. Nie chcę tutaj wychwalać SS, ale przy generalnej nagonce, tutaj pozytywnie się zaskoczyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności