Skocz do zawartości

Katalogi Onetu, Wp, Gazety.pl

mmllmm

Rekomendowane odpowiedzi

dostał jako przykład nienaturalnych linków wpis w gazecie

A przypadkiem anchor nie był EM ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Gazeta ma linki premium, wyświetlające się na każdej podstronie katalogu. To też może być przyczyna. Trzeba trochę myśleć prz dodawaniu.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja mogę podać przykład że po zaindeksowaniu linku na gazecie powędrowałem we frazie 1800 wyszukiwani miesięcznie z 23 na 8 oraz na inną fraze synonimową z 32 na 9 (2500 wyszukiwani) Fakt że jest to nowa strona ale coś tam chyba jeszcze działa.

Gdy nie wiesz jaka maszyna do szycia jest dla ciebie najlepsza, lub gdy denerwuje cię codzienne golenie to być może golarka braun będzie dla ciebie wybawieniem.

Ostatnio dostałem e-list z Onetu, że sprawdzili jedną z moich stron, ale nie dodali jej do katalogu, bo nie była dostępna - sprawdziłem, wszystko gra, nie zauważyłem też żadnych problemów ..

Dodałbym stronę do ponownego rozpatrzenia, gdyby nie fakt, że na pierwsze czekałem chyba pół roku - oczywiście mówię o darmowej opcji.

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

• 2 tygodnie później...

Wiadomo ze platne maja priorytet wyzszy i ze czekac trzeba. Koszt nie jest duzy wiec jesli chcesz dodac to wydaj te pare zlotych :-)

Profesjonalne indywidualne szkolenia dla firm oraz business coaching wrocław z certyfikowanym coachem ICF.

Szkolenia dla menadżerów oraz szkolenia dla sprzedawców. Dokonaj z nami przełomu w pracy, karierze, lub życiu osobistym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności