Skocz do zawartości

Canonical Ze Strony A Na Stronę ... A

Rekomendowane odpowiedzi

Też nie wiedziałem, że to mam uruchomione:) Człowiek uczy się całe życie. Tak się zastanawiam czy to dzięki m.in łatwości w omijaniu duplikatów Wordpress rządzi w sieci. Jeśli tak to znaczy, że warto się zawczasu ubezpieczyć przed duplikacją i nadać canonical wszędzie. Kurcze, każdy duży i znany sklep ma to wdrożone. A duzi zawsze mają rację.

Nie cierpię spamerów!

Wskazywanie canonicalem "samo na siebie" jest poprawne.

@Ojciec_Pio

Wybacz ale też trochę "poBLAKEuję" - kilka miesięcy temu byłeś obecny w każdym temacie jako specjalista gotowy do wyrażania swojej fachowej opinii na każdy temat. A teraz co chwilę zakładasz tematy i pytasz o podstawy.

Ostatnio pytałeś się o różnice pomiędzy robots.txt i meta noindex a teraz canonical. W tym tempie niedługo dojdziemy do pytania o to czym jest PageRank :)

Trochę mnie to zastanawia..... :)

Widzisz, pytam bo to się ciągle zmienia. A po odpowiedziach widać, że nie wszystko jest takie oczywiste jak się wydaje. Niestety najwięcej problemów sprawiają podstawy bo są niejednoznaczne. A o tym czym jest PR każdy ma swoją opinię i prawdopodobnie żadna nie będzie prawdziwa. Jak widzisz, całe seo:)

Nie cierpię spamerów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności