Skocz do zawartości

Jak Odrestaurować Qlweba?

gixx

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dość stary katalog, lekko się zapuścił, skrypt qlweb - dawniej bardzo popularny, więc miałem i ja. Troszkę go zmodyfikowałem.. Katalog przetrwał próbę czasu bo zarabia obecnie na siebie od jakichś 3 lat (SMSy), jednak myślę, że stać go na więcej.

Pytanie jak to rozegrać, modyfikować go dalej? Zlecić skórkę i na seoka przenieść? Może jeszcze coś innego.. Co byście doradzali?

Jest 20k wpisów, nie do końca przebranych.. nie ma htaccessa załączonego, urle są więc 'nieprzyjazne'. Przenieść to to trzeba by przekierowania porobić jakoś.. Modyfikować, to co tu dodać do starego skryptu..?

multikonto

Przesiadkę na seoka mógłbym zlecić, no i łatwiej tam wdrożyć nową grafikę niż do qlweba.. Pytanie czy warto.

Co sugerowalibyście dorobić qlwebowi by był bardziej atrakcyjny w dzisiejszym seo? Komentowanie (opinie) pod wpisami już wdrożone. Kolejny pomysł to Dodatkowe pola opcjonalne jak w seoku (nazwa firmy, adres itp.).

Coś jeszcze?

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności