Skocz do zawartości

[Program] Serpmaster Nowy Program - Zapytanie O Funkcje.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno nie w błoto, bo jak zamknę projekt i nie dostarczę programu, to będą zwroty wpłaty i co najwyżej "w błoto" pójdzie mój czas <pieniądze> powiercony temu projektowi.

Wiec jeśli ktoś z "nieszczęśliwszych właścicieli programu widmo" ma koncepcję na funkcje/moduły, to proszę się ze mną skontaktować i je przedstawić. Jeśli tylko będzie możliwe do technicznej realizacji, to może w końcu program ruszy dalej, co oczywiście było by jak najbardziej wskazane :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

... A ja czekam na propozycje konkretnych modułów funkcyjnych dla programu ...

Co do progrmu, to jak Masz jakieś pytania lub, co ważniejsze konkretne propozycje funkcji zapraszam do do kontaktu z BOK - pisałem o tym w kilku postach wyżej.

W poniedziałek podejmę decyzję, czy projekt będzie kontynłowany, czy też zamykany lub przekształcony na inny. Obecnie jest zawieszony.

Jęśli potencjalni użytkownicy okreslili by swoje oczekiwania np "potrzebuje moduł do obsługi easydir" .... było by mi znacznie łatwie. Mi niestety w tej płaszczyźnie się koncepcje skończyły i to stanowi największy problem w tym projekcie. Nie możliwości techniczne jako takie, ale brak konkretnych koncepcji. :pisze:

O skali problemu z jakim się borykam świadczy IMHO chociażby 0 zerowe zainteresowanie projektem "Generator Zaplecza Seolite" parę postow niżej.

PS Obecnie jestem do soboty na urlopie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

O skali problemu z jakim się borykam świadczy IMHO chociażby 0 zerowe zainteresowanie projektem "Generator Zaplecza Seolite" parę postow niżej.

To problem nieprzemyślanych softów - tak samo wygląda kwestia Twojego programu do testowania proxy, który z tego co widzę też ma nikłe zainteresowanie, a moim skromnym zdaniem jest oderwany od rzeczywistości {bo|ponieważ} publiczne proxy praktycznie nie nadają się do działań przez przeglądarkę, trzeba mieć dostęp do naprawdę dużej ilości publicznych proxy żeby odsiać kilkadziesiąt działających (a dostęp do proxy z proxymarket kosztuje $ i taniej wychodzą prywatne albo VPN). Z całym szacunkiem (możliwe że) marnujesz czas na softy, które nie mają szans na sukces.

Zrób (co już proponowałem kilka stron wcześniej):

- klon Gscrapera (głównie mam na myśli szybkość harvestowania, dodanie kilku innych szukajek przy takiej samej prędkości byłoby dużym +).

- klon GSA

- klon Zennopostera

Jeżeli soft który zrobisz będzie conajmniej porównywalny z jednym z wymienionych powyżej to możesz odcinać kupony.

Jęśli potencjalni użytkownicy okreslili by swoje oczekiwania np

Oczekiwania potencjalnych użytkowników widać jak na dłoni po tym jakie softy kupują na rynku polskim/zagranicznym. 10 użytkowników którzy powiedzą że chcą cośtam do jakiegośtam katalogu to zbyt mała próba żeby mieć pewność co do oczekiwań ogółu. Wystarczy wziąć dowolny soft z topu, zrobić lepszą wersję lub tańszą o 60%. Tylko tyle i aż tyle.

, a moim skromnym zdaniem jest oderwany od rzeczywistości {bo|ponieważ} publiczne proxy praktycznie nie nadają się do działań przez przeglądarkę,
Publiczne, anonimowe proxy np z PM jak najbardziej nadawały/ją się do przewidzianych w tamtym programie zadań jak ręczne zakładanie kont pocztowych niezbędnych do rejestracji/zakładania blogów na darmowych platformach blogowych. Kwestia tylko relatywnej szybkości działania i oczywiście skali. Na publikach można założyć całkiem sporo kont za niewielką cenę jednak fakt faktem jest to pracochłonne z uwagi na te, że duży procent proxy nie da radę ... publiczne proxy to inna beczka.... I jestem na 100% przekonany, że nawet z tymi skromnymi możliwościami, bo ma tam jeszcze publikację wpisów w blog WP jakiś czas temu cieszył by się ogromnym zainteresowanie. Teraz to no cóż przysłowiowy niewypał.

Zrób (co już proponowałem kilka stron wcześniej)
- klon [...]
Nie zamierzam robić żadnych klonów i sprzedawać ich na granicy opłacalności @lub tańszą o 60%.@, bo mi się to nie opłaca i co więcej mnie to nie interesuje. Jeśli już to zrobię coś co będzie kosztowało 100% ceny, bo będzie tego warte i nie będzie to bynajmniej klon, ale program o podobnej zasadzie działania, gdyż tutaj jest ograniczone pole do popisu.

Rynek programów SEO jest zupełnie inny niż chociażby rok temu i jest to fakt. Chyba, że mamy na myśli odgrzewane kluchy jak dodawarki do easydir, webmini, guestbooki itd...

- klon Gscrapera (głównie mam na myśli szybkość harvestowania, dodanie kilku innych szukajek przy takiej samej prędkości byłoby dużym +).

+1 :) Z harmongramem harvestowania itp. Mógłbym nawet w formie abomantu płacić.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

... A ja czekam na propozycje konkretnych modułów funkcyjnych dla programu ...

jeżeli unikatowe miejscówki, gdzie można umieścić linka są obecnie bezcenne, należało by stworzyć oprogramowanie wspomagające proces ich zdobywania

nie mówię tutaj o klonowaniu ZP czy xR, jednak tworząc oprogramowanie na podobnych zasadach (nowe pomysły funkcjonalności), dostosowane do potrzeb polskich użytkowników będzie jak najbardziej trafnym wyborem ;)

[ problemy z pisownią ]

Co do progrmu, to jak Masz jakieś pytania lub, co ważniejsze konkretne propozycje funkcji zapraszam do do kontaktu z BOK - pisałem o tym w kilku postach wyżej.

Wysłałem wiadomość e-mail 2 maja i nie otrzymałem odpowiedzi. No nic... poczekam na poniedziałkową informację.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie do mnie w ramach BOK informacji o tym jakie moduły funkcyjne były by im potrzebne, bo aplikacja jest już na etapie obsługi modułów które trzeba przygotować i w zależności od tego zobaczymy co dalej. Jeśli moduły dodając/rejestrujące, to proszę dołączyć przykładowe adresy stron www :pisze:

• 2 tygodnie później...
Decyzja została podjęta ?
Tak, projekt został zamknięty.

Nie jestem wstanie od nikogo z "osób zainteresowanych" doprosić się o konkrety, a ten wątek, to właśnie miał na celu.

Nie chę też nikomu z osób, które dokonały wpłaty dostarczyć programu z narzuconymi modułami jakie wcześniej nie zostały jednoznacznie przedstawione pod względem konkretnej funkcjonalności.

@neon103 pisanie "zakładać blogi"... taką propozycję od Ciebie dostałem niestety nie rozwiązuje mojego problemu, bo jest zbyt mało precyzyjne. Zadzwonić do mnie w tej sprawie i porozmawiać też jakoś nie mogłeś...., ale mniejsze z tym.

Osoby, które "zakupiły program" w przedsprzedaży za to, że się jego nie doczekały - przepraszam i proszę się ze mną skontaktować z BOK.

Kończą dam, że jest to dla mnie wysoce niezręczna sytuacja...

Wątek można zamykać
...

@neon103 pisanie "zakładać blogi"... taką propozycję od Ciebie dostałem niestety nie rozwiązuje mojego problemu, bo jest zbyt mało precyzyjne

Treść mojego maila: głównie interesuje mnie: zakładanie blogów. Chociaż kupowałem program na podstawie tematu https://www.forum.optymalizacja.com/topic/192369-program-serpmaster-nowy-program-zapytanie-o-funkcje/ gdzie tych funkcji było znacznie więcej. Nie napisałem "zakładać blogi". Jak już w korespondencję wchodzimy. Od dnia 27 marca można wywnioskować po moich e-mailach, że zakupiłem program w którym priorytetem było dla mnie automatyczne zakładanie blogów.

Nie spodobało mi się też w poprzednim poście "Zadzwonić do mnie w tej sprawie i porozmawiać też jakoś nie mogłeś". Mogę być również złośliwy i zapytać dlaczego nie otrzymałem odpowiedzi na zadane pytanie w e-mailu z dnia 2 maja. W sumie nie wiem też po co miałem dzwonić.

Po co niepotrzebnie denerwować się, kłócić, wprowadzać nie miłą atmosferę itp.

Wątek można też później zamknąć. Może ktoś jeszcze doda swoje 3 grosze.

Oczywiście nie wykluczam współpracy w przyszłości ale w ciemno już nie zaufam.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Chociaż kupowałem program na podstawie tematu
Który brzmi: Program] Serpmaster Nowy Program - Zapytanie O Funkcje.

I cytuje:

Wykorzystując powyższe funkcje mogę przygotować moduły realizujące przykładowe zadania:

Przechodząc do sedna, czyli modułów, które są istotą programu ich propozycje można/proszę zgłaszać do mnie e-maliowo lub telefonicznie - dane kontaktowe.

Wiec mogłeś zgłaszać ...

Mogę być również złośliwy i zapytać dlaczego nie otrzymałem odpowiedzi na zadane pytanie w e-mailu z dnia 2 maja.
Np dlatego, że z powodu dużej ilości spamu mogłem skasować lub przeoczyć. Po to jest podany telefon w danych kontaktowych.

Może ktoś jeszcze doda swoje 3 grosze.
....

Z mojej strony to wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności