Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Przez niedopatrzenie zablokowałem całą zawartość strony plikiem robots.txt :)

Zorientowałem się dopiero odwiedzając narzędzia dla webmasterów. Czy naturalną koleją rzeczy wystarczy poczekać i za jakiś czas robot wpadnie na stronę sam? Czy jednak muszę ją delikatnie podlinkować.

Nie zamierzałem katalogować strony - jako że nie jest ona komercyjna. Czy w tym przypadku katalogowanie przyśpieszy kolejną wizytę robota google?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Dziękuję. Faktycznie coś tam wcześniej szczątkowo próbowałem z tym zrobić ale dopiero Twoja odpowiedź "zsynchronizowała" moje działania. Zrobione. Pozdrawiam serdecznie

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stronka już w indexie dziś ale mam taką dziwną sytuacje - pod strona kontakt wysoko w wynikach. Wyświetla się poprawnie. Strona gówna - niby wskakuje ale tytuł zupełnie nie ten co trzeba i w miejscu na opis - "Opis tego wyniku jest niedostępny z powodu robots.txt" - czy to przejściowe? Plik robots już poprawiony dawno....

Bardzo proszę o podpowiedź.

Faktycznie. Niby opis stronki się zmienił ale tytuł jest zupełnie inny niż zapisany w metatagach. Czyżby teraz ktoś ręcznie moderował tytuły nowych stron? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności