Skocz do zawartości

Z Cyklu: Informacje Przesłane Przez Formularz Kontaktowy Domeny

Achil

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam kilka niepotrzebnych domen z formularzem kontaktowym w premium, zdarzają się dziwne informacje przesłane, ale to przebiło wszystko, chodzi o domenę z nazwiskiem obecnej prezydentowej Wawy:

Pani burmistrz Gronkiewicz-Waltz

Nie znam języka polskiego, więc przepraszam za mój biedny tłumaczeniem z języka angielskiego.

Czy mogę zadać pytanie na temat zbliżającego się upamiętnienia 63 dni Powstania Warszawskiego w 1944 roku ?

Wiem weteranów sił powietrznych z sojuszniczego transportu lotniczego , którzy chcą odwiedzić w ceremonii i jestem zaangażowany w rozmowy z Andrzejem R. w Republice Południowej Afryki w zakresie niektórych byłych pracowników South African Air Force.

Ale rozmawiałem ostatnio z dwóch pracowników brytyjskiego ex Royal Air Force , którzy brali udział w transportu powietrznego. Jeden został zaproszony przez swojego biura do ceremonii i spotka się z prezydentem Polski. Inny nie miał zaproszenia.
Drugi człowiek jest zdolny do przemieszczania się i jest w stanie zapłacić za loty do Warszawy i może zorganizować dla członka rodziny , jako towarzysz podróży i pomocnika.

Moje pytanie jest - czy to możliwe, aby wysłać ten człowiek zaproszenie do ceremonii proszę?

Z poważaniem
Paul O.

Odpowiedzieć? :)

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Ale na czym ma polegać naciąganie w tym przypadku?

e: @Blake, a kto tak nie miał? Jest może kilku, którzy się udzielają od lat i nie pitolą za dużo lub niepotrzebnie. Konkret od lat to na przykład @Lis.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja bym odpowiedział...

Kurde, Ty to masz refleks, odpowiadasz jako pierwszy w każdym temacie, czy masz o nim pojęcie czy nie masz. Masz jakieś powiadomienie ustawione o nowych tematach, czy co 2 minuty odświeżasz forum?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To są osoby {głównie podają się z afryki, gdzieś tam} które wysyłają miliony wiadomości email na cały świcie i informują nas, że znaleźli jakieś pieniądze w banku osoby która nie żyje. On pracuje w tym banku i może te pieniądze na ciebie przelać jako, że podajesz się na jego spadkobiercę... On w zamian chce działkę z tej kwoty...

Jak nawiążesz z nimi kontakt to prosi o jakieś tam pieniądze aby załatwić sprawy papierowe itp. ty przelewasz a oni znowu chcą jakąś kasę i umawiają się z tobą gdzieś zagramanicą. Ty jedziesz i na tym kończy się cała historia...

Kolejna :) z domeny taxilajkonik

Hello, I forgot my phone last wednesday night in taxi that I taked next Coco Club (ul. Szpitalna 38) and let me on ul. Kalwarijska 48.

The phone is a Samsung Galaxy Ace 2.

If you can please write me if some driver found it. I will give some money to the person who will give me back that phone.

Thank you VERY much.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Zastanawiam się jakimi torami podąża ludzki umysł.

Żadnymi, założę się, że nawet nie przeczytał tego tekstu tylko od razu pisał po to żeby coś napisać.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności