Skocz do zawartości

Sprawdzenie Pozycji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam taki mały problem.

otóż gdy wpiszę interesującą mnie frazę to moja stronka wyskakuje na 3 miejscu, ale kotś tam napisał mi maila z propozycją pozycjonowania.

ja im napisałem że strona jest wysoko a oni na to że nie bardzo bo na trzydziestym którymś miejscu. no i mam klina, bo może gogle wyświetla mi moją stronę wysoko dlatego że często na nią wchodzę.

czy jest jakaś strona która pokazałaby mi wiarygodną pozycję mojej strony na tą jedną frazę?

szukałem tu podobnego tematu ale nie znalazłem :(

pozdrawiam

Ps. nie chodzi tu o stronę której link umieściłem pod spodem bo to raczej nie aktualne

Masz taki wyniki ponieważ zostałeś spersonalizowany z nią...

Jak używasz firefox do odpal firefox a następnie uruchom trybie prywatnym (schift+ctrl+p) i wyszukaj frazę...

Drugą sprawą może być geolokalizacja... Jak fraza u ciebie i kogoś jest sprawdzana z tego samego miasta, to powinno być tak samo w wynikach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności