Skocz do zawartości

[Katowice] - Seobiba Party W Piatki

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja natomiast zawsze polecam Ibis Budget w Katowicach. Cena też koło 99zł. Szału nie ma, ale jest czysto i cicho, można się wyspać.

Właśnie tam spędzam majówkę we Wrocławiu własnie tak jak napisane, atrakcyjna cena itd

https://www.ibis.com/pl/hotel-9347-ibis-styles-wroclaw-centrum-opening-september-2014/index.shtml

Wcześniej byłem ale obok stadionu (też ibis budget)

Nie jadę sam tam to bym wziąl hostel we Wrocku jest fajny zwłaszcza ten obok cytadeli ;)

Miłej imprezy panowie pozdrawiam

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Seobiba, Festiwal Seo- można odnieść wrażenie, że tam na Śląsku reklamujecie jakąś knajpę. Wciąż chlejecie. Z żalu czy nadmiar sukcesów :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dobrze, że jeszcze szukają towarzystwa. Chyba ostatni etap to samotne picie i ukrywanie się z tym. Tutaj wciąż się reklamują więc to jest etap picia dla towarzystwa. Szlaf, Ciebie coś ostatnio głowa bolała, nie dosypali Ci czegoś ;) Jakiejś pigułki po której będziesz miał ochotę na punkty ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ciebie coś ostatnio głowa bolała, nie dosypali Ci czegoś

Nie, ja już dobijałem się w hotelu.

Niedługo znów wybieram się na Śląsk, może akurat trafię na seobibę. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Wciąż chlejecie. Z żalu czy nadmiar sukcesów

jak się nie ma co robić to się chleje - popatrz na bezrobotnych ;) na śląskich familokach widać to lepiej niż w jakimkolwiek miejscu w PL :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Tak tylko kwestii FB

"Przedostatni" ;) (nie "Przed ostatnio" ;)

Trochę gryzie w oczy

Miłych i owocnych rozmów

Zawsze się zastanawiam czemu SEOwcy nie lecą na takie spotkanie w "plener" tylko taki ścisk jak w wyszukiwarce

Teraz już wiem czemu SEO to nie moja domena :P Ja nie pije bo mi się język plącze ;)

Od razu życzę oprócz spotkania wszystkim innym miłego weekendu :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

...

Miłych i owocnych rozmów

Zawsze się zastanawiam czemu SEOwcy nie lecą na takie spotkanie w "plener" tylko taki ścisk jak w wyszukiwarce

...

Zawsze są, przy takich ustawkach najwięcej można się dowiedzieć co tam w trawie piszczy ;) Po za tym lepiej się rozmawia twarzą w twarz niż z Marian_14 który modli się do Boga zeby sąsiadowi krowy zdechły skoro on ich nie ma :)

Marketing internetowy dla firm

w plener nie założysz świecacych top trendy gang "porów" ;) kiedyś były spotkanai przy ognisku, wyjazdy ... itp , ale to za starych* czasów jimmii/Michał mogli byscie zrobić zlot pio ;p gdzieś na poligonie

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

@pies elyta nie chadza w plener.. pobrudzi sobie buty.. pogniecie koszulkę z chińskiego sklepu.. :)

co do plenerowego spotkania to może jakiś paintball - WH vs BH :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności