Skocz do zawartości

[Katowice] - Seobiba Party W Piatki

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

@up w sensie w plenerze też macie sam beton? współczuję.. u nas w "plenerze" mamy trawniki..

[ciach]

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

[Prywata]

Do pracowitego moderatora wyrzucającego wciąż posty z tematów xana czy o xanie: napiszcie nowy regulamin w którym będzie zakaz krytyki xana. Niech zaistnieje oficjalnie, chyba, że się tego włażenia w pewną część ciała wstydzicie.

Zaoszczędzmy sobie nawzajem czasu.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Myślę, że spotkanie 13 można przenieść na Mariacką tu gdzież inna ulicę z ogródkami jak warunki atmosferyczne pozwolą.

https://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/katowice/16dniowa

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

[Prywata]

Do moderatora

Nie piszcie nowego regulamin w którym będzie zakazywał krytyki Xann'a, nie można ludziom odbierać sensu istnienia i jedynego tematu ich rozmowy mogło by to spowodować u nich przygnębienie lub nie daj Boże załamanie psychiczne

Patrząc na powyższe wnoszę o odrzucenie wniosku @Nikonem'a

Myślę, że spotkanie 13 można przenieść na Mariacką ...

A pomysł jest przedni :) tak też zrobimy

Marketing internetowy dla firm

Do znudzenia ;p

Bardziej trafne będzie określenie "do zarzygania". Taka taktyka, lub jak kto woli "taka sytuacja".

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie znacie innych miast tylko te Katowice i Katowice;) Do znudzenia ;p

To jest takie nasze miejcowe party gdzie praktycznie od ładnych paru lat się tak spotykamy w mniejszym lub większym gronie, ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby inne wioski też zrobiły swoje party i pozapraszły innych ;)

Marketing internetowy dla firm

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności